2777
2789
عنوان

رب گوجه خونگی

8359 بازدید | 69 پست

سلام

خانما الان فصل رب گیریه چطوری رب تو خونه درست میکنید که هم رنگش خوب میشه هم مزش؟من چون شاغلم و بچه کوچیک دارم پوره گوجه درست میکنم ولی ربش تا حالا درست نکردم.

مادرشوهرم درست میکنه رنگش خوب میشه ولی مزه ترشیدگی به غذا میده روشش اینجوریه که گوجه رو خرد میکنه تا کپک بزنه بعد ابش میگیره من خودم دوست ندارم اخه کپک زدن بده به نظرم.

اینم بگید برا ۱ کیلو رب چقد گوجه لازمه؟

ممنون

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
یاخداچراکپک؟؟؟؟؟😨😨😨😨الان زندس😱

اره متاسفانه😁.والا میگه باید ترش بشه به حالت خرابی برسه نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من ک درست میکنه اول خرد میکنه بعد توی چرخ گوشت میندازه  بعد توی سینه اهنی میزارش دو سه روش توی افتاب بمونه قشنگ حالت رب بگیره بعد بسته بندی میکنه میزار فریزر

اول گوجه هارو بشور خردش کن بزار توی کالن دوروز بمونه هرروز هم بزن تا خوب وا بره بعد از تور رد کن تخم هاش نره داخل بعد بزار بپزه برا اینکه رنگش خوش شه اب هویج یکم اضافه کن

ندارم ندارم ندارم....
مامان من ک درست میکنه اول خرد میکنه بعد توی چرخ گوشت میندازه  بعد توی سینه اهنی میزارش دو سه رو ...

یعنی نمیپزه؟توچرخ که مریزه ابش چرخ خراب نمیکنه؟

مامان من ک درست میکنه اول خرد میکنه بعد توی چرخ گوشت میندازه  بعد توی سینه اهنی میزارش دو سه رو ...

اها نمکم بش میزنه بعده اینکه گذاشت تو چرخ گوشت میزاره بجوشه تو قابلمه تا خامیش از بین بره و یکم پخته شه

اول گوجه هارو بشور خردش کن بزار توی کالن دوروز بمونه هرروز هم بزن تا خوب وا بره بعد از تور رد کن تخم ...

چه جالب اب هویج؟نارنجی نمیشه

وای خیلی سخته منم اغفال شدم از ۱۲ کیلو گوجه ۳کیلو رب درامد حیف زحمت اب و گاز و کثیف کاری هر ۴کیلو ۱ کیلو رب میده اگر گوجه عالی باشه 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

من تو تاپیک اونوری دیدم یه خانمی گفتن ک گوجه هارو با مخلوط کن میکس میکنن بعد نمک میزنن میزارن روگاز بجوشه تا ابش تبخیر شه بعد میریزن توشیشه روغن جامد روسرش میریزن ک کپک نزنه نگه میدارن

😎
شماهیچوقت اینکارونکنید

عزیزم اگه میخاستم انجام بدم سوال نمیپرسیدم

من تو تاپیک اونوری دیدم یه خانمی گفتن ک گوجه هارو با مخلوط کن میکس میکنن بعد نمک میزنن میزارن روگاز ...

اونوقت تکلیف پوست گوجه و تخماش چی میشه

یعنی نمیپزه؟توچرخ که مریزه ابش چرخ خراب نمیکنه؟

نه بایدپخته بشه،اگه سبزی خردکن داری،گوجه هاراچهارقاچ کن،بریزتودستگاه تاکاملاله بشه،بعدازصافی خیلی ریزردش کن،بزارروشعله بپزه تابه غلظت برسه.سردشدتوی شیشه خشک بریزودریخچال نگه داری کن