2777
2789
عنوان

رب گوجه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 8370 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی سخته منم اغفال شدم از ۱۲ کیلو گوجه ۳کیلو رب درامد حیف زحمت اب و گاز و کثیف کاری هر ۴کیلو ۱ ...

به نظرم دردسر داره ولی خوبه اخه جدیدا رب بیرونیا فقط رنگ شدن

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

اوف میزاره گوجه ترش بشه بعد ابشو میگیره🤮

من خودم گوجه رو به چند قاچ تقسیم میکنم تو به قابلمه بزرگ

میزارم رو اجاق گاز خودش اب میندازه  هنوز نجوشیده زیرش رو خاموش میکنم درشو میبدم تا له بشه سرد که شد با دستکش از صافی پوره و دونه هاشو میگیرم ابشو دوباره میزارم رو شعله

هم خوشرنگ میشه و هم خوش عطر و طعم و بو

نه بایدپخته بشه،اگه سبزی خردکن داری،گوجه هاراچهارقاچ کن،بریزتودستگاه تاکاملاله بشه،بعدازصافی خیلی ری ...

سبزی خرد کن دارم ولی میترسم اب بره تو دستگاه از زیر تیغش یا خوب له نشه.داخل غذاساز نمیشه؟

اوف میزاره گوجه ترش بشه بعد ابشو میگیره🤮 من خودم گوجه رو به چند قاچ تقسیم میکنم تو به قابلمه بزرگ ...

به نظرم راه خوبیه فقط تا کی چنگ بزنم؟سخت نیس

وای خیلی سخته منم اغفال شدم از ۱۲ کیلو گوجه ۳کیلو رب درامد حیف زحمت اب و گاز و کثیف کاری هر ۴کیلو ۱ ...

عزیزم خیلی خوب شده الان یه قوطی رب بیست هزار تومنه و اینکه رب خالص نیست این حداقل میدونید سالمه و ارزونتر هم در میاد

نگفتید برا ۱ کیلو رب چقد گوجه لازمه؟

راحتترین راه چرخ کردن گوجه با چرخ گوشته 

من الان سردرگم شدم تو سبزی خرد کن بریزم یا چرخ گوشت یا غذاساز؟

ما این هفته درست کردیم. گوجه هارو میشوریم، ۲ قسمت میکنیم ، میزاریم ۲ روز تو آفتاب بمونه ،تو این دو روز به دست چند بار قاطی میکنیم ،بعد از ۲ روز که نرم شد ،میریزیم تو سبدبا دست فشار میدیم که فقط پوست گوجه ها بمونه ،بعد از این کار از سبدی که سوراخاش ریزه رد میکنیم که تخم هاش هم جدا کنیم .بعد با اجازه میزاریم قسنگ بپزه در حین پخت کمی نمک هم بهش اضافه میکنیم.خیلی عالی شد ولی با زحمت فراوان.

خونه حیاط دارم آرزوست....آمییین.🤲