2777
2789
عنوان

رب گوجه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 8370 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ما شهرستانیم گوجه خوب سه و نیم گرفتم واسه رب ارزونتر میدن

اینجوری باشخ خوبه میارزه درست کنید 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
چقدر زیاد مصرف داری خودنش زیادم خوب نیست  بیخاصیته😂

خوب تو خورشت ها و ماکارانی و کلی غذا مصرف میشه  دیگه 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
واقعا چه خوب پس ارزش داره شما درست کنی راحتره براتون 

تا حالا درست نکردم یه کم اضطراب دارم که خراب نکنم این همه گوجه رو .یعنی باورت نمیشه تا اومدم این دوتا صندوق گوجه رو بشورم ۴ساعت شد چهار تا میشستم باید پا میشدم میرفتم بچم میزدم زیر بغلم ببرم داخل خونه هنوز من بیرون نیومده بودم اون سر ظرف نشسته بود

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
تا حالا درست نکردم یه کم اضطراب دارم که خراب نکنم این همه گوجه رو .یعنی باورت نمیشه تا اومدم این دوت ...

وای اره سخته ولی اینکه حیاط داری عالی خونه کمتر کثیف میشه من که تا دو روز لک رب از کابیننتهام پاک میکردم 🤪🤪🤪

من هر چهل روز یکی

دروغ میگی 😲😲😲😲😲

وای اره سخته ولی اینکه حیاط داری عالی خونه کمتر کثیف میشه من که تا دو روز لک رب از کابیننتهام پاک می ...

حیاط نداریم بالکن داریم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
دروغ میگی 😲😲😲😲😲

نه والا دروغم چی باشه

من تو مرغام رب نمیزنم طعم مرغو عوض میکنه بجاش زعفرون میزنم با اب بسیار ناچیز در حد دو قاشق که اصلا بچشم نمیاد اینقدر غلیظه که واقعا رنگ طلایی میگیره و بسیار خوش طعم

تو ابگوشت در حد یه قاشق غذاخوری سرخالی تو قیمه و بامیه یک قاشق سر پر 

من بیشتر پاستا بدون رب اماده میکنم شاید ماهی یه بار ماکارونی که اون اره رب زیاد میبره