2777
2789

من ماهه پیش گرفتم با کلی قرص خشک کندده و این چیزا باهم شد ۷۰ تومن 

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قرص متیل رو حتما با یه خشک کننده بخور جوشونده هم زیاد بخور سریع بند میاد خونریزیت من تو دو هفته بودم فک کنم

خوردم باهم سر ۷ روز بند اومد خونم و ایندفه ک الان پریودم بقایام ازم افتاد و تموم شده انگاری خداراشکر 

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
بدون نسخه دارو گرفتی؟

نه عزیزم بدون نسخه نگرفتم 

رفتم دکتر زنان گفتم واسم نوشت کاریت ندارن من رفتم گفتم واسم بنویس باید برم بخورم گف کی سقط کردی اینا گفتم یه شهر دیگه مشکلی نداشتن

ببین قرص متیل رو حتما با یه خشک کننده بخور جوشونده هم زیاد بخور سریع بند میاد خونریزیت من تو دو هفته ...

عزیزم اسم دقیق قرص رو بهم میگی؟بدون نسخه قرصو خریدی؟

تورو خدا کمکم کن 😭😭😭😭

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
چطور متوجه شیم بقایاش مونده حوصله سونو رفتن ندارم اصلا 

خونریزی داری؟

عزیزم اسم دقیق قرص رو بهم میگی؟بدون نسخه قرصو خریدی؟ تورو خدا کمکم کن 😭😭😭😭

درخاست بده بیا پی وی بحرفیم