2777
2789

بهش برس از همه ی جوانب.

نذار یه لحظه نفس بکشه، نفسشو به نفست، نگاهشو به نگاهت، و زندگیشو به زندگیت بدوز.

زن با عشوه و دلبری شوهرو تصاحب میکنه‌

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه چی میخوای تو مشتت باشه؟ 

آدمیزاد مث ماهی میمونه بخوای تو مشتت بگیری سر میخوره از دستت میره

جهان ما بیشتر از اینکه نیازمند دکتر مهندس و دانشمند باشه، نیازمند آدم های مهربون و خوش قلب و خوش خنده است! همونایی که بلدن بخندن و بخندونن، همونایی که بلدن گوش باشن واسه شنفتن درد دلات، چشم باشن واسه دیدن خوشگلیات، لب باشن واسه بوسیدنت وقت خستگیات.  

وای چه فازایی دارید

هنوز تو ۴۰ سال پیش گیر کردید

با هم رفیق باشید یک کلام

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
خشن باش یه کار کن بترسه ازت بتونی دستم بلند کنی روش اوکیه مثلا خواست حرف بزنه بگو نیام سیاه و کبودت ...

😂😂عاشق پروفایلت شدم😍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
از اون مشتا ک همیشه چشمش به خودم باشه

بلد نیستم 🙈🤭

جهان ما بیشتر از اینکه نیازمند دکتر مهندس و دانشمند باشه، نیازمند آدم های مهربون و خوش قلب و خوش خنده است! همونایی که بلدن بخندن و بخندونن، همونایی که بلدن گوش باشن واسه شنفتن درد دلات، چشم باشن واسه دیدن خوشگلیات، لب باشن واسه بوسیدنت وقت خستگیات.  

بابا بيخيال ميخاي چكار حالا ؟؟؟مثلا تو مشتت باشع كه چي بشه اينو حتما جواب بده هميشه دلم ميخا بدونم چرا زنا ميگن شوهرتو دستمون باشع يا انگشتر دستمون،،،خوب كه چي؟؟؟؟بعدش ؟؟

پسرم 👑سرم

چندسالته و شوهرت چندسالشه؟سنتی ازدواج کردین یا دوست بودین چند وقته ازدواج کردی و روابط تون چطوره.بگو تا راهنماییت کنم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

حالا روشی ک من امتحان کردم و جواب داده اینه...

اصلاااااا پشت خانواده ش حرف نمیزنم.. حتی اگه بدترین رفتارو کرده باشن و شوهرمم از این اخلاقم خیلی خوشش میاد و باعث میشه هم ب خودم هم خانوادم خیلی احترام میزاره...

و اینکه اصلا غرغر نمیکنم حتی اگه خیلی عصبی باشم خودمو کنترل میکنم و با آرامش و محبت حرفامو میزنم اونم خیلی راحت ب حرفام گوش میده و حرف حرف من میشه😊

واینم بگم ب اخلاق و رفتار شوهرت خیلی بستگی داره.. تربیت خانوادگی.. خانواده دوستی. و خیلی چیزا دیگه

به توچه😕 به من چه😐 اصلا به ماچه🤷‍♀️ قضاوت ممنوع🚫