2821
2789
عنوان

سقط با قرص

101 بازدید | 29 پست

سلام لطفا هرکی میدونه کمکم کنه من نامزدم ناخواسته بازدار شدم از زمانی که ساک تشکیل نشده کلا دربه درم همجا رفتم و هر کاری کردم

کلا شرایطشم ندارم نگه دارم هم عروسی خواهرمه نمیتونم جهیزیه اوکی کنم نامزدمم شرایط نداره فعلا خونه بخره اونم باباش مریضه خودمم خیلی میترسم چنتا دکتر رفتم

قرص میزوپروستول با بدبختی پیدا کردیم استفاده کردم جواب نداد یکی دو هفته بعد یک دکتر رفتم گفت باز قرصو بگیر اینبار خون ریزی شدید لخته های بزرگ خون و یک چیز گوشتی اومد گفتم حل شد دیگه اما رفتم سونو سالم بود الان ۷هفتس دارم از پا میوفتم دکتر گف حتما باید بندازی چون این همه قرص مصرف کردی احتمالا ناقص بشه چیکار کنم😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تاخدا نخواد برگی از درخت نمیفته...واقعا تو دلت اون موجود شیرینو حسش نمیکنی که میخوای بکشیش؟اون تواین دنیا فقط تورو داره توام داری تلاش میکنی نابودش کنی ولی مشخصه حتی خدا هم نمیخواد

قبل از ۶-۷ هفته اصولاً سقط نمیشه الان دوباره قرص مصرف کنی میفته

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

بیمارستان بستری شو قانونی پیگیری کن

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

تاخدا نخواد برگی از درخت نمیفته...واقعا تو دلت اون موجود شیرینو حسش نمیکنی که میخوای بکشیش؟اون تواین ...

شرایطشو ندارم چرا حس ندارم سنگ دل نیستم که اما کلا شرایط ندارم الانم نمیشه نگه دارم دکتر گف با اون همه قرص بچه سالم نمیمونه