2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 86 پست
مارموزیه هااااااا.چی میشه در جواب این همه محبت یکم مهربون باشه و زبونش شیرین

ماهم همینو میخایم بهش میگیم خونت نمیام دخالت نمیکنیم فقط آدم باش داداشم مغازشما زیر ساختمون ابجیمه یک قرون رهن اجاره نمیده 

تولدش خونه خودم براش تولد گرفتم یک پلاک طلا بهش کادو دادم اما اون هیچ هفته پیش رفتیم بازار آبجی کفش براش گرفته میگیم تا اونم یکم آدم باشه ولی بدتر میشه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابام اینا خونه قبلی شوند فروختن زمین گرفتن از نو خونه بسازن  دوطبقه طبقه بالا  150 میره د ...

چه جالب. دقیقا عین بابای من. واحد کوچیکه پایین شد برا خودشون. واحد بزرگ 190متر شیک و لوکس شد واسه عروس بی لیاقت. موقع ساخت هرچی به دادشم میگفتیم صرفه جویی کن، میگفت ما که میدیم، اینم روش. البته منظورش از ما، بابای بیچارم بود. الانم صاحب خونه ی 1 میلیاردی شد و ماهی 3 میلیون قسط و قرض گذاشت رو دست بابام. اونوقت زنش حاضر نشد حتی یه تیکه طلاشو بفروشه. بیچاره بابام. الانم 4 روزه توی بیمارستان برا قلبش بستریه. فردا نوبت آنژیو دارن  

ماهم همینو میخایم بهش میگیم خونت نمیام دخالت نمیکنیم فقط آدم باش داداشم مغازشما زیر ساختمون ابجیمه ی ...

از بس ساده ای تولدش زنجیر هدیه دادی طلا

کنید اینکارهارا 

می بینه  خوب ادمهای ساده ای هستید پرروشده شیرباشید

خدایا شکرت

عروسی نکرده و خونش نرفته از کجا فهمیدید تنبل و کثیف 

خونه مامانشون 4تا دخترن وقتی رفتیم خواستگاری اشغال رو فرشو جمع میکردن می‌افتند زیر فرش فرشا شونو 5ساله نشستن داداشم نمیره خونه شون میگه حالم بهم میخوره بشینم  روفرش

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
ماهم همینو میخایم بهش میگیم خونت نمیام دخالت نمیکنیم فقط آدم باش داداشم مغازشما زیر ساختمون ابجیمه ی ...

خیلی رو دادین بهش،خودشو گم کرده،بعد از این اصلا کاری به کارش نداشته باشین،برین دم مغازه داداشتون رو ببینین،تلفنی حرف بزنین،بگین اصلا با خانومت هم راجع به ما نه بحث بکن نه حرف بزن.قشنگ بشین زندگیتو بکن بلکه خودش سره عقل بیاد،بگو اصلا هم زور نکن که با ما رابطه داشته باشه یا نه.

به منظور بد که نمیگه منم اینجوریم دوست ندارم کسی به وسایلم دست بزنه تو دلم هزار تا فحش هم میدمش اگه ...

بحث وسیله نیس کلا میگه ما بمیریم

خونه مامانشون 4تا دخترن وقتی رفتیم خواستگاری اشغال رو فرشو جمع میکردن می‌افتند زیر فرش فرشا شونو 5سا ...

ایشالا ک تو زندگی بره بخودش بیاد

داداشتم چقد تعریف میکنه ها ا ا