2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 86 پست

ای خدا چنین زنی باید شوهرم می گرفت ای خدا فامیل شوهرم از جمله خواهرشوهرم منو دیونه کرده 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

بخدا حاملگیم یک روز استراحت  نکردم داداشم مغازه داره خودش میرفت سر ساختمان من از اول حاملگی تا آخر ش با شکم گنده در مغازه بودم ی روز نیومد کمک طلا هامو براشون فروختم پول نقد کمکشون کردم اصلا قدر نمیدونه دیروز شالم بهش  خورد دست از دماغش میگیرهم میگه اه اه من بخاطر اون کار کردم عرق کردم اینم اینطور جواب میده

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوه اوه خدا به دادتون برسه .از الان سنگین رفتار کنین باهاش زیاد رفت و آمد نکنین 

4ساله داداشمو عصبی کرده میکه خانواده تو ول کن داداشمه میگه اگه بهت بدی کردن تا ولشون کنم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

هرکی داداشمو میبینه میگه حیف داداشت این زنشه الانم میگه میخام زیر لباس عروسم چیزی نپوشم باید فیلم برداری زن بیاری شهرمان فیلم بردار زن داره ولی میگن نمیتونیم باید مردم همرام باشه این میگه ن مرد نیار داداشمم گفته اصلا نمیذارم  لخت  باشی باید ازپوشیده  هم پوشیده ترباشی

اوه اوه اوه.بمیرم براتون اسی.بابا یه تحقیقی میکردین قبل خواستگاری

باهم دوست بودن دوران دوستی میومد مغازه رو تمیز میکرد کمک میکرد اما همینکه نامزد کردن عوض شد 

دیشب زنگ زده باباش اومده دنبالش ن از بابام خدافظی

کرد نه مامانم تند رفت بابام رفت بیرون باباش گاز ماشینشو گرفت رفت

ما رسممونه ک خانواده پسر خونه رو تمیز میکنن تحویل عروس میدن ک جهازشو بچینه 

بعد وقتی من مزدوج شدم مادرشوهرم و دختراش دست ب هیچی نزدن همش منو مادرم و خواهرم بودیم بعد ک تمیز کردم جهاز چیدم امدن هی خونه پسرم خونه داداشم میکردن 

ولی واس زن داداشم خودش امد تمیز کاری با ما ک مثلا کمک بده ولی بعد عروسیش هی میگفت فلانجا کثیفه فلانجا فلانه درصورتی ک قبل نشستن هرچیزی ک باید تعمیر میشد و جدید میشد درست شد خونه هم یدور باسازی شد ولی خوب منتشو گذاشت سرما

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

عزیزم برید پایین شمام البته ب دل نگیرید تازه عروسا کلا حساسن ب جهیزیه.

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
سرزایمانم انقد حالم باشد 5روز بیمارستان بستری بودم نیومد یک سری بهم بزند ولی خودش دماغشو  عمل ک ...

اینقد لی لی به لالاش نذارین آخر سر دور از جون سوارتون نشه. زنداداش من یه بلایی سرمون آورد تاریخی. آخر سرم پای برادرمون رو به خونه ی مادرش قطع کرد.   یه کاری کرده برادرمو که سر یا موضوعی به یکی از خواهرم پیام داده که با خواهرات صحبت کن فلان کنین ال کنین. اینقد ناراحت شدم سر همین کلمه ی خواهرات. 

خدایا خیلی خسته ام.کاش درکم کنی