2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 86 پست
بابام میگه من پیرمرد رفتم دستشو بوس کردم بیا چای بخور سرم داد زده دیگه نمیذارم پاش بیادتوخونه خودم م ...

اعصابم خرد شد،یعنی چی آخه،پیرمرد بیچاره بره دست یه وجب دخترو بخاطره چایی خوردن ببوسه،ببین چقدر رو دادین آخه.بیچاره بابات بخاطره بچش و ابروش چه کارا که می‌کنه.ولله شدیدا مشاور لازم و صبر و تامل نیاز دارین تو این رابطه.اصصصصصلللللا طرفداره طلاق نیستم هییییچ وقت،ولی فک کنم برا داداشتون لازمه.چه اعجوبه ایه که گیرتون اومده

یک ساله کارساختمون میکنن خانواده شوهرمنو ابجیم هزار بار رفتن سرکارشون شیرینی بردن یک بار مامان بابای این نیومدن

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طلاقش بدید بره  

هیچ اشکالی نداره

آبرو مهمتره یا زنددگی داداشت که بدبخت بشه

بعدا پای یک بچه هم وسط  میاد بدبختر میشید

شماهم خیلی رو بهش دادید ساده گیرتون آورده

خدایا شکرت

طلاقش بدید بره   هیچ اشکالی نداره آبرو مهمتره یا زنددگی داداشت که بدبخت بشه بعدا پای ی ...

داداشم خودش تصمیم بگیره ما دخالت نمیکنیم 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
خب بهش پیشنهاد بدید 

چطور شاید دوسش داشته باشه

چطور شاید دوسش داشته باشه

خب بهش بگید نظرت چیه

این خیلی بداخلاقه دوسش داری؟

خوشبختت میکنه؟

اگه می بینی داری میسوزی مجبور نیستی بخاطر حرف مردم تحملش کنی

خدایا شکرت

اهل کجایید  چقدر خوبید شماها کاش من عروستون بودم

لرستان نوراباد

4ساله عروسمونه یک بار بهش نگفتیم این لیوان بردار ابجیم یک ماه قبل من زایمان کرد شوهرش بچه هاش بابام و داداشم خونه من بودن اینم میومد یکم کمکم نمیکرد ازغذامم ایراد میگرفت

اهل کجایید  چقدر خوبید شماها کاش من عروستون بودم

ممنون عزیزم

همش میگه  من تیپم خوبه یک هفته ای هم هست رفته سرکار دوره 6   ماه هوشبری رفته دیگه خیلی خودشو میگیره