2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 86 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی رو دادین بهش،خودشو گم کرده،بعد از این اصلا کاری به کارش نداشته باشین،برین دم مغازه داداشتون رو ...

با داداشم خوب نیساخته دیشب میگفت عروسی نمیگیرم بره بمیره

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

عزیزم تا نرفتند زیر یک سقف محکم حرفتونو بزنید تکلیف رو روشن کنید.یعنی چی اینقدر بی احترامی و توقع.

خدایی نکرده نشه مثل برادر من که هی گفتیم کاری نداشته باشیم.هی به مامانم و بابام گفتیم تو کارشون دخالت نکنید.اولش پای برادرمو از خانواده قطع کرده.بعدم بعد از ۷سال زندگی بچه ی ۴سالشو گذاشت و رفت.به داداشم گفت شما ازادی رو از من گرفتید😐😐😐

😍😍😍😍😍😘😘😘
اوه پس شما اصلا باهاش حرف نزنید تحویلش نگیرید تا از تنهایی دق کنه یه چیز دیگه هنوز اولشه شور و شوق د ...

خونه باباش جا نداشت مبلو تخت شو بذاره آوردشون طبقه بالا که نیمه کاره بود شوهرمو بابامو مامانم بدبختا هرروزه اینارو جا به جا میکردن الان زر میزنه میگه چرا خاک گرفتن خوب ب ما چه میبردی خونه بابات تا خاک نگیرن اینجا

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
واااای چه شرایط بدی دارین،بمیرم با بزرگترش صحبت کنه داداشت

بزرگترش باباش بود که اومد دنبالش بابام رفت بیرون یا سلام نکرد گازماشینو گرفتو رفت کلا مسئولیت ندارن با دخترشون نرفتن واسه جهیزیه براشون مهم نیس

خب طلاقش بدین وا مجبور ک نیست 

خالم اینا میگن آبرومون میره دم عروسی طلاق

وااااای حرصم گرفت استارتر دیگه چیزی نگو😡😡😡😡😡عروس هست به درک آتو دارین مگه ازش

یک صدم کاراشو گفتم ببین ما چی میکشیم از بچگی آرزوی عروسی یدونه داداشمو داشتیم خراب شد

بزرگترش باباش بود که اومد دنبالش بابام رفت بیرون یا سلام نکرد گازماشینو گرفتو رفت کلا مسئولیت ندارن ...

اووووووف پس میخواین چیکار کنین؟

نمی‌خوام ته دلت رو خالی کنما،ولی جاری و برادر شوهر منم از اول نامزدی همچین مشکلات رو داشتن،الان با وجود دوتا بچه،برادر شوهرم گفت اگه بخاطره بچه ها نبود طلاقش میدادم،گفت اشتباه کردم زود بچه آوردیم.داداش شما هم از الان به فکره چاره باشه بهتره،یه بار قراره زندگی کنه،پس بهتره با دل خوش باشه.

اووووووف پس میخواین چیکار کنین؟ نمی‌خوام ته دلت رو خالی کنما،ولی جاری و برادر شوهر منم از اول نامزد ...

بخدا دارم سکته میکنم امروز قرار بود بریم خرید نشد 

بخدا دارم سکته میکنم امروز قرار بود بریم خرید نشد 

واقعا به پدرتون بگین اساسی با داداشت حرف بزنه و فعلا دست نگه داره.عروستون واقعا شمارو ساده گیر آورده و میبینه تک پسر گیر آورده و خانواده اش برا همه چی پا میدن،دور برداشته.

خالم اینا میگن آبرومون میره دم عروسی طلاق

اتفاقا اگه الان طلاق بدین جلوی آبروریزی رو گرفتین ن مثل دایی بیچاره من ک زن احمقش با ی بچه ۶ ماهه ولش کرد و رفت اونم فقط ب این دلیل ک دلش آزادی میخاست 

واقعا به پدرتون بگین اساسی با داداشت حرف بزنه و فعلا دست نگه داره.عروستون واقعا شمارو ساده گیر آورده ...

بابام میگه من پیرمرد رفتم دستشو بوس کردم بیا چای بخور سرم داد زده دیگه نمیذارم پاش بیادتوخونه خودم میرم طبقه بالا اونم اگه میخاد زندگی کنه بره مستاجری