2777
2789
عنوان

مادرشوهر😈😈

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 73 پست
خب یه نودی تحصیل کرده قطعا این کارو نمیکنه خواهر شوهر شما تحصیل کرده نبوده دیگه تو ۱۵ سالگی   ...

امسال بامعد 19 و 57 دیپلم گرفت و کنکور داده! هممون با ازدواجش مخالف بودیم بااینکه پسر خیلی خوب و خوشتیپ و پولداری بود ولی خب از پسش برنیومدیم اما در هرصورت کار خودشو میکنه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
امسال بامعد 19 و 57 دیپلم گرفت و کنکور داده! هممون با ازدواجش مخالف بودیم بااینکه پسر خیلی خوب و خوش ...

خب حتی همین الانشم کار خاصی نکرده که

دیپلم داره

بخدا منم دیپلممو با معدل ۱۹ و خورده ای گرفتم

ولی حیف که منو خانوادم با صلاح دید خودشون تو ۱۴ سالگی شوهر دادن

ولی گفتم تا دیپلممو بگیرم عقد بمونم

بعدشم ک نشد ادامه تحصیل بدم

الانم فک میکنم بیسوادم و همش حسرت میخورم که کاش ازدواج نکرده بودم 

همسرم ادم خوبیه و زندگی خوبی دارم ولی این ایده ال من نبوده هیچ وقت

خدا کنه طرز فکر دخترمم مثل خودم باشه و هدفش تحصیل و استقلال باشه

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب حتی همین الانشم کار خاصی نکرده که دیپلم داره بخدا منم دیپلممو با معدل ۱۹ و خورده ای گرفتم ولی ...

عزیزم منظورم اینه که از پس دهه هشتادیا با وجود سختگیری خونواده برنیومدیم و کار خودشونو میکنن در هر صورت، هرچقدم تربیتشون کنیم تو مدرسه و از دوستاش یاد میگیره! خواهرشوهرمم قصد ادامه تحصیل به صورت جدی داره و حتما دانشگاه میره ولی سنش بره بالا از زود ازدواج کردنش شاید پشیمون بشه! ولی خونه ی پدرشم خیلی سختگیری میکردن بهش و خونه مکان آرامشش نبود، ازدواج کرده مستقل و آزاد شده بیچاره! تو خونه هم باید با مانتو و سارافون میگشت و تو خوابم روسری سرش بود بیچاره از دست بابای سختگیرش! تونیک اجازه نداشت بپوشه به جای مانتو تو خونه😓 الان داره کیف میکنه

عزیزم منظورم اینه که از پس دهه هشتادیا با وجود سختگیری خونواده برنیومدیم و کار خودشونو میکنن در هر ص ...

خب دیگه اونجا واسش خونه نبوده زندان بوده

خدا کنه بتونیم واسه دخترم خانواده خوبی باشیم

هم من هم همسرم

نمیدونم چرا انقد حساسم انقد ناراحت میشم میبینم کسی دخترشو ب کسی پیشنهاد میده یا اینکه تو سن پایین ازدواج میکنن دخترا دلم میگیره

خدا نکنه همچین اتفاقاتی واسه دختر من بیوفته

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤
3تا عروس داریم هرکدوم داداشامونو بردن سمت خونواده ی خودشون و سال تا سال رنگشونو نمیبینیم مگه اینکه ق ...

منم خیری از زنداداش ندیدم😢 دلم خونه ازش

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
داداشم به خانومی که همکارش بود شوخی شوخی گفته بود واسه من یه دختر پیدا کن! الان چندروزه داداشمو برده ...

به خدا، چندوقت پیش داداشمو کافه دعوت کردن منم رفتم ببینم کین اینا😂 ونموقع باباشون خبر نداشت و مامانه و دختراش میدونستن! چندشب پیش برداشتن بردن خونشون با باباش حرف زدن و ازونموقع اونجاس! همش میترسم خلافکاری چیزی باشن بخوان ازش سواستفاده کنن! اینم خیلی صاف و ساده س! مگه میشه انقد اپن مایند

3تا عروس داریم هرکدوم داداشامونو بردن سمت خونواده ی خودشون و سال تا سال رنگشونو نمیبینیم مگه اینکه ق ...

خب حتما خانواده دختر ها هم به برادر شما خوب میرسن

چقدر زشت که آمار همه چی رو درمیارن و خبر کشی میکنن‌! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب حتی همین الانشم کار خاصی نکرده که دیپلم داره بخدا منم دیپلممو با معدل ۱۹ و خورده ای گرفتم ولی ...

وا

چرا الان بی سواد باشی خب ادامه بده! 

من دوتا بچه دارم امسال ثبت نام میکنم واسه سوم دبیرستان البته میشه یازدهم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
به خدا، چندوقت پیش داداشمو کافه دعوت کردن منم رفتم ببینم کین اینا😂 ونموقع باباشون خبر نداشت و مامان ...

یکی از دوستام دوست پسرش میرفت خونشون جلو مامان و باباش😐😐 این که خاستگاره 

خب حتما خانواده دختر ها هم به برادر شما خوب میرسن چقدر زشت که آمار همه چی رو درمیارن و خبر کشی میکن ...

چه رسیدگی ای؟! اوناهمش میان خونه ی دخترشون و چون شهرستانه و همه باهم آشنان خبرا میرسه! ضمن اینکه بچشونو ما بزرگ کردیم و اوناهرکاری خواستن کردن!

چرا باید دوماد واسه خواهرزنش پنج ملیون بده گردنبند بخره؟! اونم اونموقع که طلا گرمی صدتومن بود! سالی یه بارم عیدا ما خونشون با ترس و لرز میرفتیم که حرف و حدیث درست نکنن واسمون! یه تی شرتی که داداشم واسش خریده بود و اندازش نبود و به دردش نمیخورد رو به من فروخت! واسه پسرش قربونی کردن کل فامیل زنش دعوت بودن به ما یه تعارف الکی هم نزدن! هیچ تربیتی همچین چیزیو تایید نمیکنه

چه رسیدگی ای؟! اوناهمش میان خونه ی دخترشون و چون شهرستانه و همه باهم آشنان خبرا میرسه! ضمن اینکه بچش ...

چرا همش به یه قسمت قضیه نگاه میکنی؟ 

تربیت برادر شما درست بوده؟ 

چرا همش به یه قسمت قضیه نگاه میکنی؟  تربیت برادر شما درست بوده؟

زیادی مستقل بارش آوردیم و بعد ازدواج جداشد ازمون، پسرمو طوری تربیت میکنم که عروسم نتونه اینجوری رفتار کنه! وقتی شما دختردارا به خودتون حق میدین ما پسردارا هم بلدیم چکار  کنیم و دعوای مادرشوهر و عروس رو تا ابد ادامه خواهیم داد مگه اینکه باهم به تفاهم برسیم و بخوایم از این جهان سومی بودن نجات پیدا کنیم😜 داداشام قشنگ درس عبرت شدن واسم!

البته خودم عروس خوبیم واسه مادر شوهرم و میدونم کارای مسخره ی عروسا و دیوارکشیدن بین پسر و مادر چقد بی ادبانه و بی فرهنگیه ولی راه دوریم و نمیتونیم کلا زیاد بهشون سر بزنیم! خواهرشوهرامم خیلی دوس دارم بااینکه تاحالا لطف خاصی بهم نکردن حتی یک دهم محبت من به زنداداشم رو به من نداشتن!

زیادی مستقل بارش آوردیم و بعد ازدواج جداشد ازمون، پسرمو طوری تربیت میکنم که عروسم نتونه اینجوری رفتا ...

من هم پسر دارم هم دختر

دختر دارا😶