2777
2789
عنوان

مادرشوهر😈😈

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 73 پست
من هم پسر دارم هم دختر دختر دارا😶

تحت هرشرایطی وظیفه ی خودتون ندونین از عروس دفاع کنین! خودتون که قراره مادر شوهر هم بشین و در آینده میبینین هرکاری واسه عروس بکنی بازم جبهه ی خودشو حفظ میکنه و میخواد دوری کنه و پسرتم میکشه سمت خودش! مامانم چقد غصه خورد و به روی خودش نیاورد

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
تحت هرشرایطی وظیفه ی خودتون ندونین از عروس دفاع کنین! خودتون که قراره مادر شوهر هم بشین و در آینده م ...

خب شما قابل انعطاف نیستی

بحث کردن باهاتون بی فایده ست

کینه ای شدین

ان شاء الله عروستون در امان باشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شما قابل انعطاف نیستی بحث کردن باهاتون بی فایده ست کینه ای شدین ان شاء الله عروستون در امان با ...

من اصلا نه میبینمشون نه باهاشون کاری دارم! و از موقعی که قطع رابطه کردیم حالمون خیلی بهتره و رابطه م با داداشم خوبه و اونم اعتراف کرده که اسیر شده و بخاطر بچه هاش داره زندگی میکنه! شما خودتون قشنگ معلومه چه بلایی سر مادرشوهر خواهرشوهرت آوردی که که حق رو میدی به عروسی که گویا مثل خودته!

ریپلای نکن لطفا حرفی باشما ندارم

من اصلا نه میبینمشون نه باهاشون کاری دارم! و از موقعی که قطع رابطه کردیم حالمون خیلی بهتره و رابطه م ...

شما هم مشخصه چه بلایی سر عروساتون آوردی که بندگان خدا ازتون فراری ان و هنوز هم در امان نیستن از دستتون

مشکلی داری ریپلای نکن حرفی باهات ندارم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
وا چرا الان بی سواد باشی خب ادامه بده!  من دوتا بچه دارم امسال ثبت نام میکنم واسه سوم دبیرستا ...

همسرم نمیزاره

میگه محیط دانشگاها خیلی بد شده

البته راستم میگه

دختر خالم بعد از ازدواجش رفت دانشگاه شوهرش مشکلی نداشت

ولی بعد یه ماه خودش نرفت

میگفت پسرا خیلی بی ادبی میکنن و تیکه های جنسی میندازن و شوخی جنسی میکنن

میگفت جلو چشم همه دستشو میمالید به سینه های دختره 

اصلا باورم نمیشد پس حراصت و اینا چی ولی واقعا همچین چیزایی هست

شوهرمم خودش لیسانسه دانشگاه رفته میگه ما همیشه میگفتیم زایشگاه 

تازه ۴ تا دانشگاه مختلفم رفته میگه یکی از یکی بدتر من هی میگفتم همه مثل هم نیستن ولی اخرم اجازه نداد

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤
همسرم نمیزاره میگه محیط دانشگاها خیلی بد شده البته راستم میگه دختر خالم بعد از ازدواجش رفت دانشگا ...

چه عجیب! 

خیلی بده که پیشرفت یه زن وابسته به یه مرد باشه! 

شاید تو دلت بخواد شاغل بشی و ماهانه حقوق بگیری

ماهانه بهت حقوق میده که نمیذاره؟ 

به غیر از اون دانشگاه داریم تا دانشگاه

برادر منم دانشگاه میره از این اداها ندارن

شما هم مشخصه چه بلایی سر عروساتون آوردی که بندگان خدا ازتون فراری ان و هنوز هم در امان نیستن از دستت ...

من نگفتم عروسامون، فقط یه دونشون مثل شما بود که دمشو چیدیم! اونای دیگه هم حساب کار اومد دستشون

من نگفتم عروسامون، فقط یه دونشون مثل شما بود که دمشو چیدیم! اونای دیگه هم حساب کار اومد دستشون

خوبه خودت اعتراف میکنی چه موجودی هستی😁

طفلک عروسات😖

البته ممکنه کسی به خاطر آوازه ای که داری بهت دختر هم نده😣

راستی اگه دمشو چیده بودی الان بجای اون تیشرت بدرد نخور سرویس طلا گردنت بود😁

تا جایی که فهمیدم اون دم تو رو چیده

خوبه خودت اعتراف میکنی چه موجودی هستی😁 طفلک عروسات😖 البته ممکنه کسی به خاطر آوازه ای که داری بهت ...

بالاخره عروسایی مثل شما به فکر کندن از دومادن دیگه، نیاز مالی دارین چه میشه کرد! خدااینجوری براتون خواسته😉

بالاخره عروسایی مثل شما به فکر کندن از دومادن دیگه، نیاز مالی دارین چه میشه کرد! خدااینجوری براتون خ ...

😂😂

دمش گرم

بدجور سوزونده

والا من از زندگیم چیزی نگفتم

شما داستان زندگیتو نوشتی😂

😂😂 دمش گرم بدجور سوزونده والا من از زندگیم چیزی نگفتم شما داستان زندگیتو نوشتی😂

من دیگه نمیخوام باهات همکلام بشم و خودمو همسطحت کنم، وگرنه با همون زن داداش خودم یکی به دو میکردم! این کتابو حتما بخون 

من دیگه نمیخوام باهات همکلام بشم و خودمو همسطحت کنم، وگرنه با همون زن داداش خودم یکی به دو میکردم! ا ...

😂😂

این کتاب و هم زنداداشت بهت معرفی کرده؟ 

کارش درسته

داری عقده هایی که نتونستی رو اون خالی کنی و تو فضای مجازی خالی میکنی😂

تو سطح نداری که عزیزم فرهنگت زیر خط فقره

اینو سطح انتقاد پذیریت نشون داد

به هر حال جامعه به آدمایی مثل تو هم احتیاج داره تا فرق بین من و شما مشخص بشه