2777
2789
عنوان

مادرشوهر😈😈

776 بازدید | 73 پست

چرا بعضیا از مادرشوهرشون خوششون نمیاد؟؟😞 

اون روزی که رفتم سونوگرافی دل تو دلم نبود که بفهمم دختره یا پسر😄😍🙈

راستش دلم نمیخواست پسر باشه که بشم فحش خور عروس😢

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

شما اگه مادر شوهر خوبی باشی نمیشی فحش خورِ عروس که . 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ

اگه خودت عروس خوبی باشی 

عروس خوبی هم خواهی داشت😉

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
دختراتونو درست تربیت کنین، نبینم عروسم همش پسرمو بکشه سمت خودشونا😒

حالا بزار ببینیم اصلا افتخار میدیم به غلامی قبولش میکنیم یا نه

از طرف همه دختر دارا گفتم فک نکنی ب خودم گرفتم که فقط با من بودی😂😂

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤

عزیزم شما آدم درستی باش 

فحشاش به خودش برمیگرده

بخدا من بکنار همسرم جگرش از دست مادرش خونه

خیلی رو زندگیه بچه هاشون تاثیر میذارن و آزارشون میدن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

همیشه که یه طرف مقصر وبد نیست

من ازبدیای بقیه یادمیگیرم بدی نکنم 

ازخوبیاشم همینطور دوس دارم کاراشو انجام بدم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

روابط دوطرفه ست ، اگه هر دو طرف یا یکی از طرفین از اول با یه ذهنیت منفی و گارد وارد بشه مشکل پیش میاد حالا چه عروس چه مادرشوهر

بعضیا هم یه چیزایی رو نمیفهمن مثل استقلال شخصی ادم ها .. مثل ملک و دارایی نبودن ادمها و .