2777
2789
عنوان

مادرشوهر😈😈

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 73 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

3تا عروس داریم هرکدوم داداشامونو بردن سمت خونواده ی خودشون و سال تا سال رنگشونو نمیبینیم مگه اینکه ق ...

به نظرم دیگه از یه سنی پسر باید از خانواده بکنه و بِره حالا هر کار می خواد بکنه همون سالی ۱ بار بسه 😁😉

میرن لااقل مادرشوهر من که گله😚❤

پس تو جز استثناهایی 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
شما بد باشی میشی مادرزن فحش خور..ربطی به مادرشوهر بودن نداره!!

من دخترمو نمیخوام شوهرش بدم😄

یه دبه گرفتیم با باباش که بندازیمش اون تو😉😀😁

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
فک کردی از هرکسی خواستگاری میکنیم؟ عروس خودش باید بیاد خواستگاری😜

اوووووووه

باید کل فامیلو بسیج کنی و قشون بکشی دم خونه عروس خانوم تا شاید افتخار بدن درو به روتون باز کنن😈😈

حالا شاید بار هزار و یکم افتخار بدن پای صحبتاتون بشینن و پسرتونو ب غلامی قبول کنن

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤
فک کردی شوهرا از مادر خانوماشون خوششون میاد.. مردا کلا درگیر این چیزا نیستن وگرنه پای درد و دلشون بش ...

نمیدونم

شاید

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
به نظرم دیگه از یه سنی پسر باید از خانواده بکنه و بِره حالا هر کار می خواد بکنه همون سالی ۱ بار بسه ...

حالا که اینطوره منم پسرمو بچه ننه بار میارم چش عروس و خونوادش دربیاد💪

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
اوووووووه باید کل فامیلو بسیج کنی و قشون بکشی دم خونه عروس خانوم تا شاید افتخار بدن درو به روتون با ...

داداشم به خانومی که همکارش بود شوخی شوخی گفته بود واسه من یه دختر پیدا کن! الان چندروزه داداشمو برده خونشون میگه بیا دخترمو بگیر😂 گذشت اون دوران عزیزم

داداشم به خانومی که همکارش بود شوخی شوخی گفته بود واسه من یه دختر پیدا کن! الان چندروزه داداشمو برده ...

اتفاقا این دورانم میگذره

این دورانی ک بین مدرنیته بودن و جاهلیت مردم گیر کردن

یه عده دختراشونو ب بقیه پیشکش میکنن یه عده هم دختراشونو انقدی بالا میبرن که دست هیچ مردی ب سادگی بهش نمیرسه

ولی خداروشکر دیگه دخترای دهه ۸۰ و مخصوصا ۹۰ از همه لحاظ تامینن اکثرا

پدر و مادر براشون جون میکنن و از باشگاه و کلاس رقص و موسیقیو رباتیک و هرچیزی که فکرشو بکنی براشون کم نمیزارن

پس دیگه چه نیازی به اقا بالاسر دارن؟

اکثرا هم تک بچه ان پس کسی یه دونه بچشو پیشکشه یکی دیگه نمیکنه

دخترای این دهه صددرصد رو پای خودشون وای میسن و اگرم روزی قرار ب ازدواجشون باشه اونا نیستن که التماس میکنن

اتفاقا این دورانم میگذره این دورانی ک بین مدرنیته بودن و جاهلیت مردم گیر کردن یه عده دختراشونو ب ب ...

اونموقع هم دختر و پسر خودشون کیسشونو پیدا میکنن و نظر خونواده و فک و فامیل اهمیت زیادی براشون نداره! ازدواج سنتی به نظرشون خیلی مضحک میاد یا قشون کشی واسه خواستگاری و خرید عقد و عروسی😂

اونموقع هم دختر و پسر خودشون کیسشونو پیدا میکنن و نظر خونواده و فک و فامیل اهمیت زیادی براشون نداره! ...

به احتمال زیاد بله کیسو خودشون پیدا میکنن

ولی دختره خانواده دار و با اصالت هیچ وقت به تنهایی و بدون مشورت پدر و مادر ازدواج نمیکنه و مشورت گرفتن از خانواده ب نظرش مضحک نمیاد

به احتمال زیاد بله کیسو خودشون پیدا میکنن ولی دختره خانواده دار و با اصالت هیچ وقت به تنهایی و بدون ...

حالا میبینین این دهه نودیا رو! کلا معیارا فرق میکنه  باالان! دهه هشتادیا اینقد روشون باز شده همین الان نمیشه از پسشون براومد! خواهرشوهرمن با وجود پدرشوهر فوق العاده سخت گیرم و تو یه محیط بسته 15 سالگی عاشق شد و دیگه دیدن چاره ای ندارن پدرشوهرم ناچارشد رضایت داد نامزد بشن و تا 18 سالگی لفتش داد و بعد اجازه ی عروسی داد! متولد 80 بود اون! حالا خودت تصور کن یه نودی تحصیل کرده و گودزیلارو

حالا میبینین این دهه نودیا رو! کلا معیارا فرق میکنه  باالان! دهه هشتادیا اینقد روشون باز شده هم ...

خب یه نودی تحصیل کرده قطعا این کارو نمیکنه

خواهر شوهر شما تحصیل کرده نبوده دیگه

تو ۱۵ سالگی  ازدواج کرده اون چه سوادی داشته سیکل بوده 

من دخترمو سفت میچسبم تا بیست سالگی

نه ک محدودش کنم و اینا نه

بهش عشق واقعی و زندگیه واقعیو نشون میدم