faezehdednaaaa مدیر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 عنوان .💖💖💖بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 70 پست سلام من ۲۸هفته و۲روزهستم...دکترم گف شاید زودزایمان کنم.۱۵روزپیش۶تاامپول ریه دادزدم...امروزرفتم پیشش گفت برا۳۰مرداد بروسونووزن.تواین۱۵روزچی بخورم که برم سونووزن کمتر ۲۵۰۰نباشه؟؟؟لطفاراهنماییم کنید 1398/05/15 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 ینی چی؟انقباض داری ینی؟سرویکست چنده؟رحمت باز نشده؟درد حالی که دلیل نمیشه رحمم براغربالگری اخری ک رفتم خوب بودطول سرویکسمم یادم نیس ولی گف خوبه.نیاز ب سرکلاژنیس.نمیدونم دیگ.مامانم امروز میگه انقدنگونیمه اولی شه ۳۵هفته زایمان کنم.دعاکن ۳۸هفته زایمان کنی وزن بچتم ییشترمیشه
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 عزیزم نگران نباش ایشالا خیره هرچی خدا بخاد همون میشه یکی تو ۴۰ هفته بچش دنیا میاد مرده یکی هم تو ۳۰ ... خداکنه سالم بمونن .هعی.من الان برم ازاین نینی سایت بیرون دوباره بخوام واردشم باید اسم ورمز بزنم؟؟؟؟.چون امروز عضوشدم بلدنیستم چجوری هستش
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 رحمم براغربالگری اخری ک رفتم خوب بود طول سرویکسمم یادم نیس ولی گف خوبه.نیاز ب سرکلاژنیس. نمیدونم د ... اگر انقباض داری برو بیمارستان سرم میزنن جلوش میگیرن بعضی دکترا چیزی سردرنمیارن منم یه هفته بیمارستان بودم وگرنه تاالان زایمان کرده بودمراست میگ بگو بمن سالم باشه نیمه اولی یا دومی چه اهمیتی داره اخه خدایا شکرت تنهام نزار
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 اگر انقباض داری برو بیمارستان سرم میزنن جلوش میگیرن بعضی دکترا چیزی سردرنمیارن منم یه هفته بی ... منهنوز سرمنزدم از سرم هم میترسم😥😥😥😭😥😭😥😭خیلی ترسیدمبرازایمان.همهمسخرم میکنن امادست خودم نیس
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 منهنوز سرمنزدم از سرم هم میترسم😥😥😥😭😥😭😥😭 خیلی ترسیدمبرازایمان.همهمسخرم میکنن امادست خودم ... خیلی سخته باید خودتو آماده کنی براهمه چی منم ازینا بودم که یه آمپول نمیزدم از ترسم الان هرروز آمپول میزنن انقد درد داره یه ساعت به خودم میپیچم خدایا شکرت تنهام نزار
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 خیلی سخته باید خودتو آماده کنی براهمه چی منم ازینا بودم که یه آمپول نمیزدم از ترسم الان هرروز آمپول ... خداکنه سالم بمونن همین.توتلگرامگروه نداری بارداری؟؟؟
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 خداکنه سالم بمونن همین.توتلگرامگروه نداری بارداری؟؟؟ انشالله ..نه والا ندارم خدایا شکرت تنهام نزار
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 انشالله ..نه والا ندارم ممنون،امپول پرولوتون میزنی شمام؟
helen27 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7279 امروزبهش گفتمدیگه امپول ریه نیازنیست گفت نه.پس باید بهش بگم دوباره بهم بده ۱۵روزپیش۶تازدم ارع بگو انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 ممنون،امپول پرولوتون میزنی شمام؟ نه فقط شیاف پروژسترون بهم داده دوبار تو روز و آمپول انوکساپارین خدایا شکرت تنهام نزار
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10231 [QUOTE=100013726]من چیکارکنم این وروجک تکون بیشتربخوره.خیلی تنبله.[/QUOTببین بعضی بچه ها ذاتا ریاد تکون میخورن بعضیا کنچیکارش داری بذار هرجور راحته