2777
2789
عنوان

.💖💖💖بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 70 پست
ینی چی؟انقباض داری ینی؟سرویکست چنده؟رحمت باز نشده؟درد حالی که دلیل نمیشه

رحمم براغربالگری اخری ک رفتم خوب بود

طول سرویکسمم یادم نیس ولی گف خوبه.نیاز ب سرکلاژنیس.

نمیدونم دیگ.مامانم امروز میگه انقدنگونیمه اولی شه ۳۵هفته زایمان کنم.دعاکن ۳۸هفته زایمان کنی وزن بچتم ییشترمیشه

عزیزم نگران نباش ایشالا خیره هرچی خدا بخاد همون میشه یکی تو ۴۰ هفته بچش دنیا میاد مرده یکی هم تو ۳۰ ...

خداکنه سالم بمونن .هعی.

من الان برم ازاین نینی سایت بیرون دوباره بخوام واردشم باید اسم ورمز بزنم؟؟؟؟.چون امروز عضوشدم بلدنیستم چجوری هستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رحمم براغربالگری اخری ک رفتم خوب بود طول سرویکسمم یادم نیس ولی گف خوبه.نیاز ب سرکلاژنیس. نمیدونم د ...

اگر انقباض داری برو بیمارستان سرم میزنن جلوش میگیرن بعضی دکترا چیزی سردرنمیارن 

منم یه هفته بیمارستان بودم وگرنه تاالان زایمان کرده بودم

راست میگ بگو بمن سالم باشه نیمه اولی یا دومی چه اهمیتی داره اخه

خدایا شکرت تنهام نزار
اگر انقباض داری برو بیمارستان سرم میزنن جلوش میگیرن بعضی دکترا چیزی سردرنمیارن  منم یه هفته بی ...

من‌هنوز سرم‌نزدم از سرم هم میترسم😥😥😥😭😥😭😥😭

خیلی ترسیدم‌برازایمان.همه‌مسخرم میکنن امادست خودم نیس

من‌هنوز سرم‌نزدم از سرم هم میترسم😥😥😥😭😥😭😥😭 خیلی ترسیدم‌برازایمان.همه‌مسخرم میکنن امادست خودم ...

خیلی سخته باید خودتو آماده کنی براهمه چی منم ازینا بودم که یه آمپول نمیزدم از ترسم الان هرروز آمپول میزنن انقد درد داره یه ساعت به خودم میپیچم

خدایا شکرت تنهام نزار
امروزبهش گفتم‌دیگه امپول ریه نیازنیست گفت نه.پس باید بهش بگم دوباره بهم بده ۱۵روزپیش۶تازدم 

ارع بگو

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.