2777
2789
عنوان

.💖💖💖بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 70 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت نگران نباش ایشالا بسلامتی دنیا بود چیزی نیس براماهام دعا کن خیلی سخته این روزامون نمیگذره نمی ...

ایشالله زودتر۳۵هفته زایمان نمیکنیم.😥

داخل ساک برابچه چیابایدبزارم؟؟؟امروزگفت ساک ببندم

۲۰سالمه.متولد۷۸

منم ۲۳ منم بچه اولمه نترس خدا بزرگه هرچی خدا بخاد همون میشه منم ۷ ماه این درد اون در زدم سز بشم یهو دهانه رحمم ۱ سانت باز شد الان دیگ دکترا میگن به این فک نکن هر چی پیش بیاد معلوم نیس دعا کن فقط بچه سالم باشه 

خدایا شکرت تنهام نزار
ایشالله زودتر۳۵هفته زایمان نمیکنیم.😥 داخل ساک برابچه چیابایدبزارم؟؟؟امروزگفت ساک ببندم

اره انشاالله...چرا؟تو مشکلت چیه؟

پتو دورپیچ بزار...لباس نوزاد بزار...پوشک سایز ۰۰ و ۰ بزار ...شیشه شیرو بردار... کلاهشو بردار....پوشک و شورت برا خودت بردار انشالله هیچی نمیشه 

خدایا شکرت تنهام نزار
من چیکارکنم این وروجک تکون بیشتربخوره.خیلی تنبله.

حوله هم بردار راستی ....

چیزای شیرین بخور به پهلوی چپ بیشتر بخاب بعضی بچه ها کم تکون میخوره نگران نشو

خدایا شکرت تنهام نزار
اره انشاالله...چرا؟تو مشکلت چیه؟ پتو دورپیچ بزار...لباس نوزاد بزار...پوشک سایز ۰۰ و ۰ بزار ...شیشه ...

من درددارم گف ممکنه زودزایمان کنی ک امپول ریه داد

فقط سالم بمونن 

شباهم خیلی بدمیخوابم.توخواب نمیفهمم همینجوری ازاون پهلو ب مهلودیگ میشم پانمیشم بشینم بعدبچرخم😥😥😥

من درددارم گف ممکنه زودزایمان کنی ک امپول ریه داد فقط سالم بمونن  شباهم خیلی بدمیخوابم.توخواب ...

ینی چی؟انقباض داری ینی؟سرویکست چنده؟رحمت باز نشده؟درد حالی که دلیل نمیشه

خدایا شکرت تنهام نزار
یه سانت و نیم سرویکسمم شده ۴ میلی متر

۳۰هفته روردکنیم خطر گذشته انشالله ک زودتر۳۵هفته زایمان نمیکنیم 

منواول بارداری تا۱۵روزپیش خونه مامانم بودم.حتی یه استکان هم نمیذاشت بشورم هیچ کارنمیکردم.خداکنه دخترکوچولوم سالم بدنیابیاد حداقل بابامامانم وشوهرم خوشحال شن خیلی سختی کشیدن بخاطرمن

۳۰هفته روردکنیم خطر گذشته انشالله ک زودتر۳۵هفته زایمان نمیکنیم  منواول بارداری تا۱۵روزپیش خونه ...

عزیزم نگران نباش ایشالا خیره هرچی خدا بخاد همون میشه یکی تو ۴۰ هفته بچش دنیا میاد مرده یکی هم تو ۳۰ هفته سالمه سالم نگران نباش

خدایا شکرت تنهام نزار