2777
2789
عنوان

.💖💖💖بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 70 پست
چرا میزارن چون هفتمون حیلی پایینه بعده ۳۴ تو دستگاه نمیده قبلش هرچی به ۳۴ هفته نزدیکتر باشی کمتر تو ...

آهان.خداکنه زودتر۳۵هفته زایمان نکنم.من که هم ازسزارین میترسم هم ازطبیعی امروزبهش گفتم سزارینم کنه.ولی ازسوندهم میترسم خیلی کاش میشد سوندنزنن خودم میرم دستشویی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درد اینا ندارم اصلا اخه من اصلا به دکترم نگفتم که گاهی اسهال میشم.فکر نمیکردم مهم باشه

بستگی داره ...یکی دفع پروتئین داره یا فشار بالا یا دهانه رحمش بازه اینا اگ اسهال بشن زود باید به دکتر بگن چون در معرضشن اما وقتی هیچ مشکلی نداری جای نگرانی نیس

خدایا شکرت تنهام نزار
بستنی هم عالیه آخرین بار وزنش چقد بود،؟

۲۴هفته رفتم وزنش ۶۸۰ گرم بود.گفت خوبه نگفت وزنش کمه.اما ۱۵روزدیگ بایدبرم براوزن ک میشم ۳۰هفته و۳روز خیلی ترسیدم دوس دارم ۲کیلوباشه

بستگی داره ...یکی دفع پروتئین داره یا فشار بالا یا دهانه رحمش بازه اینا اگ اسهال بشن زود باید به دکت ...

مرسی گلم.من فشارم پایینم هست

دفع پرویتیینم نداشتم

دهانه رحمم فکر نکنم باز باشه اصلا.سرویکسمم۳۴بود

ممنون دلمو اروم کردی

آهان.خداکنه زودتر۳۵هفته زایمان نکنم.من که هم ازسزارین میترسم هم ازطبیعی امروزبهش گفتم سزارینم کنه.ول ...

ای بابا فقط بگو سالم باشه من که از امپولم میترسیدم یه هفته بیمارستان بستری بودم آنقدر سرم و سوند آمپول و کوفت بهم زدن مرگو با چشمام دیدم 

خدایا شکرت تنهام نزار
۲۴هفته رفتم وزنش ۶۸۰ گرم بود.گفت خوبه نگفت وزنش کمه.اما ۱۵روزدیگ بایدبرم براوزن ک میشم ۳۰هفته و۳روز ...

دوکیلو زیاده هفته ۳۴ دوکیلو میشه حالا به تغذیه ات برس ایشالا که می رسه 

خدایا شکرت تنهام نزار
ای بابا فقط بگو سالم باشه من که از امپولم میترسیدم یه هفته بیمارستان بستری بودم آنقدر سرم و سوند آمپ ...

این ک اره سالم باشه امامن خیلی میترسم بهم گفت چون سنت کم هست میترسی طبیعیه

مرسی گلم.من فشارم پایینم هست دفع پرویتیینم نداشتم دهانه رحمم فکر نکنم باز باشه اصلا.سرویکسمم۳۴بود ...

قربونت نگران نباش ایشالا بسلامتی دنیا بود چیزی نیس براماهام دعا کن خیلی سخته این روزامون نمیگذره نمیخوام بچم بده زیر دستگاه

خدایا شکرت تنهام نزار