2777
2789
عنوان

کنکوریاااا😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 133 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی عصبیم باشوهرم دعوا مون میشه احتمالا اصلا حوصله بحث ندارم من همه تلاشمو کردم توکل به خدا

شوهر من از صبح داره میخنده به من و داداشاش😠😠😠😠😠😠 دلم میخواد خفش کنم😠😠😠😠😠😠

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
شوهر من از صبح داره میخنده به من و داداشاش😠😠😠😠😠😠 دلم میخواد خفش کنم😠😠😠😠😠😠

من نگفتم امشب میاد جوابش هرچی دیر تر بفهمه بهتره من اول باخودم کنار بیام بعد بهش بگم 😶

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
هرچی هم بهشون میگم بیخیتال بابا من همینجوری شرکت کردم و با این وضعیت بارداری دیگه برام اصلا  مه ...

وای چه سخت بارداری واسترس کنکور

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
من که چه امشب بیاد چه فردا . فردا رتبه مو نگاه میکنم . اخه میخوام امشب هم به یه امیدی بخوابم

منم همین فکرو میکنم

یه روزم یه روزه

من دانشجو انصرافی هستم درسمو ول کردم دوباره کنکور دادم بیست ودوسالمه

ان‌شاءالله بهترین رشته قبولین😍😉😄

انشالله که رتبه خوبی اورده باشید دخترا. نگران نباشید درس و دانشگاه فقط یه بخشی از زندگیه. مهم اینه ه ...

هزارتا لایک کمه برا حرفتون😄🖒 

من خودم مشاورم همیشه به بچه ها و خونواده ها میگم ولی کسه که گوش بگیره😠 

اه بابا سخت نگیرید زندگیتونو بکنید تهش ی کم خونواده قر میزنن و مام باز سال بعدی میتونیم بهترین رتبه‌ ...

عزیزم برا رتبه ۱ زنگ زدن😞

اونا از چند روز پیش خبردار شدن😄 

کاش بقیه فضولی نمیکردن ماخودمون یه جوری کنار میومدیم خانواده همسرم وهمسرم نشستن تا رتبه مو ببینن

خونواده همسر من بهم دلداری میدن که غصه نخورم برا بچه خوب نیست😑😑😑