2777
2789
عنوان

کنکوریاااا😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 133 پست
ای جااان امسال کنکور دارین یا دادین کنکورو؟؟ من که باید یه ترم مرخصی بگیرم از دانشگاه😞

نه دادم امسال تازه دانشجو هم بودم خبر داری مرخصی با سنوات یان البته من غیرانتفاعی بودم امسال فقط دولتی خواستم 

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دادم امسال تازه دانشجو هم بودم خبر داری مرخصی با سنوات یان البته من غیرانتفاعی بودم امسال فقط دول ...

اصلاً نمیدونم چطور باید مرخصی بگیرم 

تاحالا دانشجو نبودم

ولی حتماً میدن دیگه از وضع و حالم معلومه نمیتونم بشینم سرکلاس

همین الان انقدر سنگین شدم نمیتونم تکون بخورم چه برسه به پوقع دانشگاه

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
شبکه 1وببینین

چیه

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
من پارسال حتي ب ننه بابام نگفتمممم  ب هيچكسسس  ب هيچكسسس  ينييي خودشونو كشستن ولي ...

من شوهرم بد اخلاقه نمیتونم نگم اذیت میکنه 

دعام کن فقط 

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
انقدر حساسه؟؟ همسر من پارسال خیلی حساس بود خیلیم اذیت شد پا به پای من اومد ولی امسال بیخیال شد منم ...

اره بیشتر از خیلی حساسه کلا همه چیو سخت میگیره از اولشم گفت اگه مطمئنی بخون من که علاف تو نیستم واین حرفا

منم گفتم باشه حتما پزشکی قبول میشم

ولی نمیدونم چی قراره بشه خیلی وقت کم اوردم تو کنکور کلا به نفع نظام جدید بود

حالا توکل به خدا من فردا نگاه میکنم

الان جوابش اومده

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
هزارتا لایک کمه برا حرفتون😄🖒  من خودم مشاورم همیشه به بچه ها و خونواده ها میگم ولی کسه که گو ...

اره عزیزم رشته وودانشگاه یه طرف قضیه هست مهم اینه علاقه داشته باشی تلاش کنی تو کاری که هستی بهترین بشی وگرنه چیزی که زیاده فارغ التحصیل از دانشگاه های خوب ولی بیکار. 

اره بیشتر از خیلی حساسه کلا همه چیو سخت میگیره از اولشم گفت اگه مطمئنی بخون من که علاف تو نیستم واین ...

اومده

من که خراب کردم😂😂😂😂😂😂

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢