من دانشجو انصرافی هستم درسمو ول کردم دوباره کنکور دادم بیست ودوسالمه
عزیزم منم دانشجوم درخواست انصزاف دادم ولی همه ی کارهامو نکردم منم سالمه
شما چه رشته ای کنکور دادین
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
کاش بقیه فضولی نمیکردن ماخودمون یه جوری کنار میومدیم خانواده همسرم وهمسرم نشستن تا رتبه مو ببینن
واقعا ما خیلی مثل همیم تازه دوتا خواهر شوهرم باهم شرط بستن
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
عزیزم منم دانشجوم درخواست انصزاف دادم ولی همه ی کارهامو نکردم منم سالمه شما چه رشته ای کنکور دادین
تجربی
واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟ * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید * چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند ... خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...
کاش بقیه فضولی نمیکردن ماخودمون یه جوری کنار میومدیم خانواده همسرم وهمسرم نشستن تا رتبه مو ببینن
هرچی هم بهشون میگم بیخیتال بابا من همینجوری شرکت کردم و با این وضعیت بارداری دیگه برام اصلا مهم نیست نتیجه باز دنبال اسنن ببین اومده نتایج یانه