2777
2789
عنوان

کنکوریاااا😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 133 پست
ممنون عزیز دلم 😊🖐🖐🖐

😘😘

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره اطرافیانمون هم خیلی بخاطر ما سال کنکور سختی میکشن

ایکاش شرمنده شون نشیم

منم مامانم خیلی زحمتمو کشید ایکاش سرافکنده نشم جلوش وبتونم لبخند بیارم رو لباش

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
سال چندمت بود؟  

دوم ولی خب سال اول ک اصن نخوندم سال دوم هم از نیمه ها شردع کردم.

توجه توجه.این کاربری مال دونفره.یکیمون پشت کنکوره و قراره خانم دکتر بشه.اون یکی واقعا داره خانم دکتر میشه و پزشکی میخونه😍😍
بچه بخدا قلبم داره از دهنم درمیاد😕

میفعمم😣

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
دوم ولی خب سال اولو ک اصن نخوندم سال دم هم از نیمه ها شردع کردم.

چقد شرایطت مثل منه حتی اسمت😑فقط فک کنم رشتمون فرق داره من تجربی نیسم

چ جوری دادی

سال دومم بود اول خوب شروع کردما ول کردم کلا تنبل شدم...خیلی راضی نبودم همش میترسم مثل مارسال بشه🙁تو چطور دادی