2777
2789
عنوان

کنکوریاااا😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 133 پست
ازشون هیچی بعید نیس یهو میفرستن ک زیاد شلوغ نشه مثل پارسال ک قرار بود صبح بیاد شب اومد

اره بابا همیشه زودتر میدن

نهایتش امشب ساعت 12 میاد روسایت

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک دوباره سال دیگ میخام بدم.امسال هم زیر ده هزار میشم ولی پزشکی میخام فقط ب همین سبب دارم درس میخونم الان😂😂😂و ب پشمم هم نی😂😂

توجه توجه.این کاربری مال دونفره.یکیمون پشت کنکوره و قراره خانم دکتر بشه.اون یکی واقعا داره خانم دکتر میشه و پزشکی میخونه😍😍

بچه ها همیشه اخر شب میذارن

مثلا من ۹۵بودم بعد ۱۰ شب سایت باز شد تا ده و نیم دیگا بچه ها یسری نتیجه دیدن بسته شد تا ۳ و ۴ صبح

برا همین با ی نت خوب و لبتاپ یعنی گوشی فایده نداره بشینین پای سایت

لایک نکنید🙂‍↔️

بچه ها برام دعا کنید  شرمنده پدر و مادرم نشن  من دیگه نمیتونم‌پشت کنکور بمونم

ان شا الله خوش حال بشی خواهری

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
خوب دادی؟  میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟  لطفا

نمیدونم مطمئن نیستم پنج ماه بیشتر وقت نداشتم دیر شروع کردم

ولی تلاشمو کردم دیگه به امید  خدا

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

من که چه امشب بیاد چه فردا . فردا رتبه مو نگاه میکنم . اخه میخوام امشب هم به یه امیدی بخوابم

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
اره بابا همیشه زودتر میدن نهایتش امشب ساعت 12 میاد روسایت

😨آره خدا بخیر بگذرونه

امضاتم عالیه😁

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

اون سالي كه كنكور داده بودم سر ظهر رتبه برترها رو اخبار نشون داد قرار بود بقيه رو شب بذارن اما بعد از اخبار كل نتيجه ها رفت روي سايت 😬

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘