2777
2789
عنوان

کنکوریاااا😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 133 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما ها سال چندمتون بود؟ 

من دوم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

من دانشجو انصرافی هستم درسمو ول کردم دوباره کنکور دادم بیست ودوسالمه

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

اه بابا سخت نگیرید زندگیتونو بکنید تهش ی کم خونواده قر میزنن و مام باز سال بعدی میتونیم بهترین رتبه‌رو میاریم...بعدم ب چیزای خوب فکر کنین تا پیش بیاد من الان ب شخصه دارم فک میکنم از صداوسیما بهم زنگیدن رتبه ۱ شدم چجوری صحبت کنم خخخخ

تا چن ساعت دیگ تو سایت ...‌ وقتی نفرات برتر اعلام شد چن ساعت بعدش نتایج نهایی اعلام میشه... حداکثر تا ۱۲ شب نیاد رو سایت 

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
ب نظرم چن ساعت دیگه میاد

کلی با امضات خندیدم😄😙

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
ب نظرم چن ساعت دیگه میاد

ازشون هیچی بعید نیس یهو میفرستن ک زیاد شلوغ نشه مثل پارسال ک قرار بود صبح بیاد شب اومد

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

کاش بقیه فضولی نمیکردن ماخودمون یه جوری کنار میومدیم

خانواده همسرم وهمسرم نشستن تا رتبه مو ببینن