2821
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 76 پست
عزیزم والا صحبت کردم سریع گارد میگیره که تو با خانواده من مشکل داری خودش باید بفهمه که باغ بابام برا ...

همین رو بهش بگو 

بگو من خودم اونجا مهمانم نمیشه باخودم مهمان ببرم که اینجوری حرمت مامانت و خودمون کم میشه جلو خانواده بابام پس بهتره یک باغ کرایه کنی بریم اونجا صبح تاشب هرکیم میخوای بگو بیاد خوش بگذرونیم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حرفم بزنی میگن پیره دلش میشکنه گناه داره جوون بودن نرفته خب میرفت به ماچه جورشو ما باید بکشیم

والا همینو بگو میگن خودت یه روز پیر میشی دوست داری عروست باهات این رفتارو بکنه من الان از جوونیم بگذرم که اون دلش نشکنه

شوهرم نرفتیم هنوز جایی صداش میکنه چندبارگفتم دونفره بریم ریده بهم

اووو پس مشکل اقاتونه

نه مادرش

پس بهتره برنامع های یهویی بریزین مثلا وقتی بیرونین مثلا کاری چیزی داشتین دوتایی بیرون بودین یهویی بگین اقابیا تا همین پارک نزدیک بریم یه بستنی بخوریم بیاییم کوتاه و مختصر و کاملااا شاد و خوشحال و بهش خوش بگذره 

فکر نکنم توی اون شرایط که مثلا نزدیک پارکین بگه بریم دنبال مامانم اونم ببریم 

حرفم بزنی میگن پیره دلش میشکنه گناه داره جوون بودن نرفته خب میرفت به ماچه جورشو ما باید بکشیم

خب 

برای همین میگم بعضی وقتی شما پیشنهاد بده برین بیرون با مادرشوهر 

دفعه بعدش بگو این دفعه رو تنهایی بریم سری پیش با مامان رفتیم حالا یه بار تنها بریم شاید اینجوری قبول کرد 

توروستام پارک نیست😂😂

خب پس بهتره ببین وقتی دوتایی بیرونین از قبل برنامه بریز مثللاا یه پاکت پفیلا خونه درست کن بذار توی کیفت رفتین کارتون رو انجام دادین تموم شد بگوو اقا بیا بریم اونجا( چه میدونم حتما کوهی جایی هست که بشه برین دوتایی بشینین )من پفیلا اوردم بخوریم بعد بریم خونه کم کم عادتش بده

میگه بستنی بخریم بریم خونه😂🤣

یه جوری با ناز بگو نتونه نه بیاره دیگه ...

یا فوقش بگو بریم توی پارک یکم راه بریم و برگشتنا بستنی بخریم بریم خونه با مامان بخوریم که بفهمه شما دوطرف رو داری و به فکری 

اوایل ازدواجم منم مثل شما بودم

ما بالاییم و اونا پایبن. وقتی می خواستیم بریم ماشینو دربیاریم میومدن توی حیاط و همه ی جیک و پوکمون رو در میاوردن

تازه من دوتا خواهرشوهر مجردم داشتم که بدتر بودن

هر وقت می خواستم برم پیش خواهر شوهرم یا جاری هام حتما باید می بردیمشون. اگه نمی بردبم گله می کردن

ولی اونا هر موقع می خواستن می رفتن که هیچ تازه من و پسرمم می پیچوندن و دروغ می گفتن

دیگه کم کم شوهرم متوجه شد که این جوری ان و رفت و آمدمون مستقل شد

خدا کنه شوهر شما هم کم کم بتونه تعادل برقرار کردن رو یاد بگیره

حالا من با چیزی کار ندارم. اگه طرز فکر عروس خودتون در مورد مادرتون این باشه. فوری میایین تاپیک میزنی ...

ما که واقعا عروسمون فلانه 😂😂😂😂

بابام که فوت شده بود خودشو پخش زمین کرد من باحال داغونم بااین که تک دخترم و عزیز دوردونه بابام بودم میرفتم برا مامانم و زن داداشم اب قند و اینا مباوردم بعد برگشته بود همه جا پرکرده بود هیشکی به فکر من نبوده توی اون اتفاق هم یک لیوان اب دستم ندادن درصورتی که اون باید مارو دل داری میداد و ابی دستمون میداد من داشتم این کارارو میکردم فکررر کن خیلی سختهههه خودت داااغون باشی بخوای عروسی که محل ... هم نمیذاره بهت رو تحویل بگیری توی اون موقعیت 

هنوز چهلم بابام نبود روسری قرمز پوشیده بود 😓😓اومده بود مراسم ختم هیچ وقت یادم نمیره