دوستان شوهرمن خیلی وابسته به خانوادشه مثلا اگه بریم جایی خوش بگذره میگه دفعه ی بعد مامانمم میارم،مامانشم که پایس میاد همه جا،مثلا اگه بریم باغ بابام یه روز خوش بگذره میگه هفته بعد با مامانم میریم منم خوشم نمیاد بارهاوبارها به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتم ولی رعایت نمیکنه.
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حالا بیاره تو زهر دل خودت شوهرت نکن منم همش از وقتی پدرشوهرم فوت کرده مادرش همراهمونه همه جا حتی خونه اقوام خودم نمیتونسم کنار بیام ولی کم کم قبولش کردن چون فقط خون تو دل خودمم میکردم وبس
از مادرشوهرم به معنای واقعیه کلمه متنفرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم
یعنی اگه بگن یه سلاح بهت میدیم چکارش میکنی اونو میکشم آتیشش میزنم
اینقده که حالم ازش بهم میخوره
زنیکه دو به هم زنِ فضولِ دروغگو
خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞 عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر) عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر)🙊عجیجم(عزیزم) پِری آقایی(شوهر) آز(آزمایش) سز(سزارین) اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨