2821
2789
عنوان

مادرشوهر

1046 بازدید | 76 پست

دوستان شوهرمن خیلی وابسته به خانوادشه مثلا اگه بریم جایی خوش بگذره میگه دفعه ی بعد مامانمم میارم،مامانشم که پایس میاد همه جا،مثلا اگه بریم باغ بابام یه روز خوش بگذره میگه هفته بعد با مامانم میریم منم خوشم نمیاد بارهاوبارها به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتم ولی رعایت نمیکنه.

مادرشو دوست داره دیگه چکار میشه کرد آخه

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

من یبارمستقیم وبدون رودروایستی گفتم باخانوادت بمن خوش نمیگذره هرکی یه سازی میزنه دید درست میگم حالا بادوستای خانوادگی یاتنها میریم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایکاش مادرشوهر منم پایه بود

خب مادرشه دیگه حق بده شما دوست نداری با مامانت باشی؟اونم مادر همسرته عادیه

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

حالا بیاره تو زهر دل خودت شوهرت نکن منم همش از وقتی پدرشوهرم فوت کرده مادرش همراهمونه همه جا حتی خونه اقوام خودم نمیتونسم کنار بیام ولی کم کم قبولش کردن چون فقط خون تو  دل خودمم میکردم وبس

از مادرشوهرم به معنای واقعیه کلمه متنفرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم

یعنی اگه بگن یه سلاح بهت میدیم چکارش میکنی اونو میکشم آتیشش میزنم

اینقده که حالم ازش بهم میخوره

زنیکه دو به هم زنِ فضولِ دروغگو

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
2790
2823
2791
2779
2792