2821
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 76 پست
اوووه اوووه خدابخیر کنه 😓😯

😄😄😄😄😄😄😄😂😂😂😂

خیره ان شاءالله

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

والا ما هم این بساط رو داریم یه جا میریم خوش میگذره دفعه بعدی با مامان من میریم دفعه بعدش با مادرشوهرم خیلیم خوش میگذره والا یعنی دوطرف رو میبریم حالا هرکی زودتر اوکی رو بده با اون میریم اول 

من که دوست دارم اینجوری 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا پسرشو دوس دارین ولی از مادره بدتون میاد و نمیخایین بیاد با شما بیرون؟

پسرشو دوست دارم ولی دوست دارم با شوهرم تنها باشم دلم نمیخاد همش که مییم بیرون اونم باشه زرتی بره بشینه جلو ماشین من عقب بشینیم به هرحال من زنشم بمن تعهد داره علتی نداره همه جا مامانش باشه

بگو چرا هردفعه باید مادرتو همراهمون بیاری و خلوتمونو بهم بزنی بگو بذار چندماه بگذره بعد دعوتش کنیم برا یه سفر خوب لازم نیست سفر و مهمونیای کوچیک اونو همراه خودمون بکشیم اینور اونور

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
پسرشو دوست دارم ولی دوست دارم با شوهرم تنها باشم دلم نمیخاد همش که مییم بیرون اونم باشه زرتی بره بشی ...

وقتی زنشون ندادن به آدم حسابشون نمیکنن

ولی بعدش میشن هووووی عروسشون 

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
من مادرمو دوست دارم ولی لازمه زن و شوهر یه دوتا سفر تنهایی باهم برن نه اینکه همه جا مامانش باشه

از متن اول تاپیک که نوشتین معلومه تنهایی با شوهرت هم رفتی و همیشه مادرشوهرت همراهت نبوده

از متن اول تاپیک که نوشتین معلومه تنهایی با شوهرت هم رفتی و همیشه مادرشوهرت همراهت نبوده

میخواستم بگم ترسیدم دعوام کنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پسرشو دوست دارم ولی دوست دارم با شوهرم تنها باشم دلم نمیخاد همش که مییم بیرون اونم باشه زرتی بره بشی ...

منم بار اول که با مادرشوهرم و خواهرشوهرم که مجرده رفتیم بیرون من عقب نشستم و گفتم مادرجون شما جلو بشینین وقتی رسیدیم و رفتیم دور دور بعد برگشتنا مادرشوهرم نذاشت عقب بشینم و به زور گفت جلو بشین

چون دید من احترامشون رو دارم اونم همین رفتار رو کرد 

درصورتی که واقعا عقب و جلو فرقی نداره وقتی دسته جمعی میریم...

اها عزیزم تو زندگی منی پس اطلاع داری؟؟

تو زندگیت نیستم و ربطی هم به من نداره تاپیکت اینجوری میگه. و وقتی تاپیک میزنی یعنی همه میتونن نظر بدن حالا نظری باهات موافق نیس دلیلی نداره حرص و جوش بزنی. واقعا فازتون چیه

منم بار اول که با مادرشوهرم و خواهرشوهرم که مجرده رفتیم بیرون من عقب نشستم و گفتم مادرجون شما جلو بش ...

نه عزیزم مادرشوهر من میشه یه معذرت خواهی هم نمیکنه من توقعی ندارم به هرحال بزرگتره ولی خوشم نمیاد تو سفرباهامون باشه

بنظر من یمدت خود شما هم باخونوادت نرو مثلا بگو مامانم یاخواهرم ز زد بریم فلان جا گفتم نه دلم میخواد باشوهرم لیلی مجنونی بریم بیرون....بعد کم کم بکشونش ب سمت هم سن و سالا و بگو عزیزم چقد خوبه هم سن وسالیم و از صحبتای همیشگی خونواده ها یکم فاصله گرفتیم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792