2821
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 76 پست

اولامادرشوهرچه عقب بشینه چه جلوماشینونمیخوادبخوره که!!!!دومابه شوهرت بگوبابام ایناراحت نیستن وقتی مامانت میادباغشون سالی یه بارعیب نداره ولی نه اینکه هرهفته بیاد😕

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بار اول که با مادرشوهرم و خواهرشوهرم که مجرده رفتیم بیرون من عقب نشستم و گفتم مادرجون شما جلو بش ...

افرین. احترام از شحصیت ادمه . ما هم جایی رفتینی با اینکه مادرشوهرم اصرار میکنه جلو بشینم ولی من نمیشنم میرم عقب چون خودمم معذب میشم در حضور بزرگتر برم جلو بشینم

بنظر من یمدت خود شما هم باخونوادت نرو مثلا بگو مامانم یاخواهرم ز زد بریم فلان جا گفتم نه دلم میخواد ...

عزیزم من کلا به خانوادم نمیگم بریم جایی کلا تفریحات دونفره رو بیشتر دوست دارم ولی شوهرم درک نمیکنه

چرا اینقدر جلو ماشین مهمه ؟!!

مادرشه زاییدش البته که باید احترامشو نگهدارین شما خودتون فردا مادرشوهر میشین شاید تنها شدین دوست ندارین با عروس و پسر و نوهتون برید گردش؟؟

یکم شمشیرتونو غلاف کنین زندگیتون شیرین میشه !!دیدتون رو تغییر بدین دنیا به هیچکس وفا نمیکنه!عمرا کوتاهه 

نه عزیزم مادرشوهر من میشه یه معذرت خواهی هم نمیکنه من توقعی ندارم به هرحال بزرگتره ولی خوشم نمیاد تو ...

خب جاهای نزدیک ببرینش مثلا وقتی میخواین برین پارک به شوهرت پیشنهاد بده که بره مامانشم بیاره شما پیشنهاد بده که اونم خوشحال بشه بعد جاهای اساسی رو بگواون دفعه رفتیم با هاشون این سری تنهایی بریم

حتما شوهرت بااین رفتارت قبول میکنه 

عزیزم من کلا به خانوادم نمیگم بریم جایی کلا تفریحات دونفره رو بیشتر دوست دارم ولی شوهرم درک نمیکنه

باید درک کنه وابستگی معنی نداره براش صحبتای دکترهلاکویی بذارین بشنوه اینطوری بیشتر نفرت ایجادمینن تا دوستی زن وشوهرجوون نمیشه هرجا سرجهازی ببرن ک

چرا اینقدر جلو ماشین مهمه ؟!! مادرشه زاییدش البته که باید احترامشو نگهدارین شما خودتون فردا مادرشوه ...

عزیزم من نمیگم نشینه جلو،ولی بازمه ماهم تنها باشیم،نه اینکع اگه بریم یه بستنی بخوریم بیرون خانم نارحت شه چرا برامن نخریدین

عزیزم من نمیگم نشینه جلو،ولی بازمه ماهم تنها باشیم،نه اینکع اگه بریم یه بستنی بخوریم بیرون خانم نارح ...

بدبختی مردم ایران؛وابستگی،مهرطلبی

بنظر من که زیرکانه خواستتو پیش ببر و ازشوهرت بخواه درک کنه خونواده اصلی ایشون شمایی نه مادرش

افرین. احترام از شحصیت ادمه . ما هم جایی رفتینی با اینکه مادرشوهرم اصرار میکنه جلو بشینم ولی من نمیش ...

اره منم اینجوریم 

وقتی با داداشم میرفتیم بیرون و زن داداشم محل سگ نمیداد به ما و میرفت جلو میشست قبل همه حالا من و مامانم و داداش مجردم سه تایی عقب میشستیم حتی یه معذرت خواهی نمیکرد انقددددد ناراحت میشدم از دستش که نگو تازه ماشین ماشین بابام بود نه داداشم 😐...ما تحمل میکردیم ...

براهمین این چیزا رو رعایت میکنم میگم مادره گناه داره یه عمره بچشو بزرگ کرده حالا من نشستم جلو به جایی بر نمیخوره این چند باری که با مادرشوهرم میریم بیرون 

شما ك مسئله ب اين كوچيكى رو بزرگ ميكنى برو طلاق بگير

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس