دوستان شوهرمن خیلی وابسته به خانوادشه مثلا اگه بریم جایی خوش بگذره میگه دفعه ی بعد مامانمم میارم،مامانشم که پایس میاد همه جا،مثلا اگه بریم باغ بابام یه روز خوش بگذره میگه هفته بعد با مامانم میریم منم خوشم نمیاد بارهاوبارها به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتم ولی رعایت نمیکنه.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بعضی از خانما واقعا دیگه شورشو دراوردن خیلی حساسیت نشون میدن خب جلو وعقب چه فرق داره. مادرشه این همه براش زحمت کشیده احترامش واجبه. چه معنی داره عروس جلو بشینه مادرشوهر عقب. من اصلا این مورد رو قبول ندارم بدم میاد که برم بشینم جلو. والا دختر دایی من متخصص داخلیه. خیلی خاکی و از این دک و پزا نداره انقدرم به خانواده شوهرش احترام قائله. همیشه مادرشوهر همراهشون و همیشه جلوی ماشین. حالا دختر عمم هیچی هم نیس دست از این ادا و اصولاش برنمیداره خجالتم خوب چیزیه
به نظرم همهی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحهی زندگیمون قرار بدیم هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
به نظرم همهی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحهی زندگیمون قرار بدیم هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
شما که اینقدر استقلال طلب هستی و شوهرت شخصیت وابسته داره زندگی کردن اونجا اشتباهه!!
اگر میخوای دچار مشکلات بیشتری نشید جدا زندگی کنید چون این الان یک مسئله پیش پا افتاده است و شما اینقدر عصبی هستید مشکلات بزرگتر به مرور زمان سرباز میکنن نگذارید حرفاتون تو دلتون بمونه روراست باشید با شوهرتون حرفتون رو صریح بزنید
عزیزم هرکسی مشکلاتش به اندازه خودش مهمه بعدم من ازت نخاستم که مشاوره طلاق یا ازدواج بدی از نظر تو کو ...
گلم وقتی اینجا مطرح میکنی ینی هرنظریو باید ببینی وگرنه پیش خودت حل میکردی دیگ..بلاخرع هرکی نسبت ب طرزفکرش نظر میده توهین نداره ک ..بعله ممکنه واسه شما این بزرگترین مشکل باشه واسه یکی نه چون مشکلات بدترداره پس بهم نپریم❤❤
حق داره الان مادرشوهرمنم هرجابرم میاد هرجاااا اصلا نشده منوشوهرم دوتایی جای بریم تادکترم بریم میاد ن ...
خب چرا از اول رو دادین که توی همه مسایل دخالت کنن کم کم توضبحاتتون رو کم کنید مثلل تعریف نکنید براشون جاهایی که میرین رو و وقتی دوتایی میرین بیرون با شوهرتون شیطنتای خاااااص بکنید تا بهش حسابی خوش بگذره و همش حوس دونفری بیرون اومدن بکنه ...