2821
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 76 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ك مسئله ب اين كوچيكى رو بزرگ ميكنى برو طلاق بگير

عزیزم هرکسی مشکلاتش به اندازه خودش مهمه بعدم من ازت نخاستم که مشاوره طلاق یا ازدواج بدی از نظر تو کوچیکه

بعضی از خانما واقعا دیگه شورشو دراوردن خیلی حساسیت نشون میدن خب جلو وعقب چه فرق داره. مادرشه این همه براش زحمت کشیده احترامش واجبه. چه معنی داره عروس جلو بشینه مادرشوهر عقب. من اصلا این مورد رو قبول ندارم بدم میاد که برم بشینم جلو.   والا دختر دایی من متخصص داخلیه. خیلی خاکی و از این دک و پزا نداره انقدرم به خانواده شوهرش احترام قائله. همیشه مادرشوهر همراهشون و همیشه جلوی ماشین. حالا دختر عمم هیچی هم نیس دست از این ادا و اصولاش برنمیداره خجالتم خوب چیزیه

بنظر من همون بار اولم با مادرشوهرت برو  

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

بنظر من همون بار اولم با مادرشوهرت برو  

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
بعضی از خانما واقعا دیگه شورشو دراوردن خیلی حساسیت نشون میدن خب جلو وعقب چه فرق داره. مادرشه این همه ...

من نگفتم چرا جلو میشینه گفتم خوشم نمیاد همه جا باشه باهامون

اونا طبقه بالان ما پایین

به نظرم فقط پارک چ جاهای که خیلی مهم نیست ببرینش و شما هم پیشنهاد دهنده باش 

و مسافرت های اصلی رو دونفری برین 

راجبش اصلا با شوهرت صحبت کردی!با اون صحبت کن منطقی ببین چی میگه

شما ك مسئله ب اين كوچيكى رو بزرگ ميكنى برو طلاق بگير

حق داره الان مادرشوهرمنم هرجابرم میاد هرجاااا اصلا نشده منوشوهرم دوتایی جای بریم تادکترم بریم میاد نبریم تیکه میندازه واقعا ادم احتیاج داره ب خلوت ..پس چرا براشون زن گرفتن..حالا بزار من ننمو جایی ببرم خاک توسر یزید منو نیزه میکنه سر در شهر

اونا طبقه بالان ما پایین

شما که اینقدر استقلال طلب هستی و شوهرت شخصیت  وابسته داره زندگی کردن اونجا اشتباهه!!

اگر میخوای دچار مشکلات بیشتری نشید جدا زندگی کنید چون این الان یک مسئله پیش پا افتاده است و شما اینقدر عصبی هستید مشکلات بزرگتر به مرور زمان سرباز میکنن نگذارید حرفاتون تو دلتون بمونه روراست باشید با شوهرتون حرفتون رو صریح بزنید

به نظرم فقط پارک چ جاهای که خیلی مهم نیست ببرینش و شما هم پیشنهاد دهنده باش  و مسافرت های اصلی ...

عزیزم والا صحبت کردم سریع گارد میگیره که تو با خانواده من مشکل داری خودش باید بفهمه که باغ بابام برا بابامه برامن که نیس تو مامانتو بیاری

عزیزم هرکسی مشکلاتش به اندازه خودش مهمه بعدم من ازت نخاستم که مشاوره طلاق یا ازدواج بدی از نظر تو کو ...

گلم وقتی اینجا مطرح میکنی ینی هرنظریو باید ببینی وگرنه پیش خودت حل میکردی دیگ..بلاخرع هرکی نسبت ب طرزفکرش نظر میده توهین نداره ک ..بعله ممکنه واسه شما این بزرگترین مشکل باشه واسه یکی نه چون مشکلات بدترداره پس بهم نپریم❤❤

حق داره الان مادرشوهرمنم هرجابرم میاد هرجاااا اصلا نشده منوشوهرم دوتایی جای بریم تادکترم بریم میاد ن ...

خب چرا از اول رو دادین که توی همه مسایل دخالت کنن کم کم توضبحاتتون رو کم کنید مثلل تعریف نکنید براشون جاهایی که میرین رو و وقتی دوتایی میرین بیرون با شوهرتون شیطنتای خاااااص بکنید تا بهش حسابی خوش بگذره و همش حوس دونفری بیرون اومدن بکنه ...

خب چرا از اول رو دادین که توی همه مسایل دخالت کنن کم کم توضبحاتتون رو کم کنید مثلل تعریف نکنید براشو ...

شوهرم نرفتیم هنوز جایی صداش میکنه چندبارگفتم دونفره بریم ریده بهم

خانوما چه گیری دادین به ماشین استارتر مشکلش یه چیز دیگست و کاملن درکش میکنم

تا جوونیم دوست داریم با شوهرمون بچرخیم بدونه مزاحم .از اونا که درک نیست همیشه توقع دارن ما درک کنیم و پذیریمشون

دخترم و شوهرم زندگی منن تاج سرمن...خدا شکرت ممنونتم♡♡♡