2777
2789

برا جوش صورت میخوام مرسی کمک کنید

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

دکتر اصیلیان

دکتر سیادت

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر جویا اگه نرفته باشه تهران  

ولی خیلی سخت نوبت میده 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
دکتر اصیلیان دکتر سیادت

نوبت دهیشون چطوره

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
دکتر جویا اگه نرفته باشه تهران   ولی خیلی سخت نوبت میده

کجا میشنه خوبه برا جوش

دکتر مهرو صادقپور فوق العادس.دکتر خودم بود

قرص راکوتان بهتون دادند یانه

نوبت دهیشون چطوره

سیادت امریکاست باید سرچ کنی کی میاد ایران

خرداد اینجا بود

اصیلیان رو چندسالی هست نرفتم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
برای جوش صورت همئوپاتی جواب میده  صابون ضد جوش کلیون هم عااالیه تجربه چندین سال نوجوانی و جوو ...

همئوپاتی چیه ببخشید نمیدونم

سیادت امریکاست باید سرچ کنی کی میاد ایران خرداد اینجا بود اصیلیان رو چندسالی هست نرفتم

مرسی عزیزم

کجا میشنه خوبه برا جوش

فلکه دروازه شیراز ساختمون میلاد یا امید دقیق یادم نیست چی بود ولی طبقه هم کفش یه  عینک فروشی و داروخانه هست و یه کله پاچی کناره ساختمونشونم هست

عالیه 

خیلی زود نتیجه میگیری  

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
همئوپاتی چیه ببخشید نمیدونم

یه روش درمان

طب مکمل

پزشک داریم با تخصص همئوپاتی

تو نت سرچ کن

طب ابو علی سیناست 

براساس حالات و خلق خو هر شخص داروی مناسب تجویز میشه

داروها رو خود دکتر میده توی داروخانه نیست

مثلا سم مار رقیق شده هست یا آرسنیک خیلی رقیق

یا چیزهای شبیه این

من با همیوپاتی جوشهام درمان شد

هزار تا دکتر پوست رفتم انواع صابون و لوسیون و آنتی بیوتیک فقط درماک موقتی بود

با همئوپتی کامل درمان شدم

برای جوشهای ریز یا جوشهای قبل پریود هم صابون کلیون گرفتم هنوزم استفاده میکنم عاااالیههه