2777
2789
خداروهزار بار شکر...  آره دقیقا شوهرای بی تعهد ما باعث شدن ما خودمونو قوی کنیمو به کسی تکیه نک ...

سودا جان چرا خودتو با این افکار آزار میدی آخه؟؟؟

ببین عزیزم تو باید اول از همه به ستاد مدیریت بحران توی ذهنت شکل بدی و همه چیزو مدیریت کنی.

بذار من برات بگم گلم

منم اوایل که اومده بودم خونه پدرم سرزنش زیاد می شدم اما اومدم اولین کاری که کردم این بود که دست از سرزنش خودم برداشتم و هر بار توی خونه نشستم و با محبت از مسائل و مشکلات روز صحبت کردم و اونقد براشون گفتم و گفتم تا دست از سرزنش برداشتن و الان واقعا چیزی به اسم سرزنش توی خونه ی ما وجود نداره!

ارتباطاتمو با دیگران خیلی محدود کردم نه برا خجالت یا برا سرزنش نشدن بلکه دیدم خیلی از آدما هیچ سودی برام ندارن پس حذفشون کردم حتی دخترخاله ها و فک و فامیل ها

یادته تاپیک صمیمیت ممنوع بانو آرتمیس؟؟؟ میگفت روابطتو تنظیم کن!

در مورد سرزنش گاهی اونم به ندرت اگه کسی خارج از خانواده ی خودم حرفی بزنه خیلی شیک و مجلسی از خودم دفاع می کنم و اجازه نمیدم ادامه پیدا کنه. مثلا میگم طلاقو گذاشتن واسه همچین روزی! به هر حال طلاق پیش میاد! کسی آینده رو پیش بینی نکرده! ممکن بود من با کسی دیگه هم ازدواج کنم بازم به طلاق بخورم! 

در مورد کنترل کردن هم شکر خدا خانواده ی من کنترل گر نیستن و من الان آزادی بیشتری دارم تا توی خونه ی خودم.

در مورد شان اجتماعی هم دختر خودتو بالا بگیر! این همه دختر که ازدواج نکردن روزی با صد تا دور دور میزنن اون وقت ما شرعی و قانونی و عرفی ازدواج کردیم اونم با هزار امید و آرزو تمام تلاشمونم کردیم ولی درست نشد و به احترام خودمون بیرون اومدیم! گناه که نکردیم! ببخشید کار بد و زنا که نکردیم! الانم اینقد طلاق زیاد شده که هر خانواده درگیر یک یا دو مورد طلاق هست! دیگه اون سخت گیری ها وجود نداره!

تو شان خودتو پیش خدا حفظ کن بهت قول میدم خدا هم چنان شانی بهت بده که بگی خدایا من چیکار کردم برات؟؟؟

من که احساس می کنم ابهتم خیلی خیلی بیشتر از گذشته شده.

سودا جان تمام تلاش خودتو بکن که توی این وضع نمونی.

وقتی دلت از زمین گرفتن به آسمان رجوع کن

کسی هست که سخت انتظارت را میکشد 

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هییی خدا باورم نمیشه تواین موقعینم!کسی که ۳روز قهر طاقت نداشت الان دوهفته هست که نیست!چقدرم سخاه برا ...

سخت هست اما اینو بدون: ما در دنیایی سرشار از عدم قطعیت ها زندگی می کنیم. هیچ چیز قطعی و همیشگی نیست!

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست! پس خودتو با این افکار آزار نده به فکر اعتماد به نفس خودت باش و صبر و تحملتو ببر بالا.

سخت هست اما اینو بدون: ما در دنیایی سرشار از عدم قطعیت ها زندگی می کنیم. هیچ چیز قطعی و همیشگی نیست! ...

تلشمومیکنم توروخدا دعام کن مشکلم حل بشه منم تو و سودا رودعامیکنم که وضعمون مثل هم هست

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
تلشمومیکنم توروخدا دعام کن مشکلم حل بشه منم تو و سودا رودعامیکنم که وضعمون مثل هم هست

عزیزم ان شاالله به حق حضرت زهرا که مشکلت حل بشه.

واستعینو بالصبر و الصلاه

در سختی ها و گرفتاری ها پناه ببر به صبر و نماز

صبر پیشه کن تا به مراد دلت برسی عزیزم