2777
2789
ببین گلم در کل سخته چون جامعه سنتی هست شاید یک درصد کمتر براشون مهم نباشه بعد طلاق خیلی نیش میزنن( ...

به نظرت نبخشم مهریمو؟واقعا موندم تو دو راهی الان ۲۳سلمه خیلی میترسم که دیگه اینده ای نداشته باشم دارم افسردگی میگیرم همش وقتی تنها میشم گریه میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه آدما خوبی و بدیهایی دارن همون‌طور که شما کامل نیستی همسرتونم کامل نیست ،،،پس شما یه کم صبر ...

تو دعپا به مامان بابامم فوشای خیلی افتضاخ میده اصلا فوش هایی که نشنیدم

به نظرت نبخشم مهریمو؟واقعا موندم تو دو راهی الان ۲۳سلمه خیلی میترسم که دیگه اینده ای نداشته باشم دار ...

عزیزم سنی نداری و اصلا تو زندگی که ارامش نیست نمون اصلا

بخشیدن یا نبخشیدنش با خودته و با شرایط

اگه عدم تفاهم هست سخته گرفتنش ولی اگه مشکلی داره میتونی مهریه رو بگیری و طلاق هم بگیری البته باید روش کار کنی

اگه صبرت کمه ببخش و تمومش کم

تا یه چند ماهی سخته و حس میکنی باختی  ولی بعدش میفهمی طعم ازادی چیه

تازه میفهمی مجردی چه نعمتی هست

(ببخش:فقط گاهی از سر میل جنسی یادش میفتی که باید مراقبت کنی)

خدارو شکر سنت کمه

🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

شما یه مدت دهن به دهن همچین آدمی نذار ببین درست میشه،،،اگر نه که برید مشاوره بعد تصمیم به طلاق بگیر سنتون خیلی کمه 

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
واسه چی بخاطر دوست داشتن باید تحمل کنه ،،،بعدش که خسته بشه و دوست داشتن تموم بشه دیگه به اون چند سال ...

آخه همین امروز تاپیک خانومی رو میخوندم که ۴ ماه از جداییش گذشته بود و شوهرش داشت نامزد میکرد

چقد سخت بهش میگذشت چون دوسش داشت

عزیزم سنی نداری و اصلا تو زندگی که ارامش نیست نمون اصلا بخشیدن یا نبخشیدنش با خودته و با شرایط اگه ...

نمیدونم باید با کی حرف بزنم خیلی قبلا شاد بودم بابام از نظر مالی واسم هیجی کم نذاشته بود تو منژقه خوب زندگی میکردم اما شوهرم از همه نظر پایین بود نمیدونم چرا با زندگین این کارو کردم الان حس میکنم خیلی افسردم

چه ربطی به مادر پدر داره دعواهاتون ،،،،ای بابا

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....