2777
2789
اگه دوسش داری جدا نشو چون اذیت میشی بمون تحمل کن

واسه چی بخاطر دوست داشتن باید تحمل کنه ،،،بعدش که خسته بشه و دوست داشتن تموم بشه دیگه به اون چند سالی هم که مونده لعنت می‌فرسته ،،،

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گلم در کل سخته

چون جامعه سنتی هست شاید یک درصد کمتر براشون مهم نباشه

بعد طلاق خیلی نیش میزنن(البته خدارو شکر فامیل نداریم که رفت و اند کنیم زیاد) ولی تو چشم نر ها میشی طعمه و تو چشم مادر پسرا میشی دست دوم

تو سن بالاتر که حدا بشی شانس ازدواجت کم میشه

مخصوصا بعد از ۲۷ سال 

چون پسرا به لطف فرهنگ غنی ایرانی دنیال دختر بکر هستن و پسرای مطلقه هم دنبال دختر باکره و جالب اینه از بس سرایط ازدواج بد شده و پسرا زن نمیگیرن دخترا بله رو میگن فقط این وسط ماها میمونیم و بازنده اصلی زن هست

دو حالت داره

یا پشتوانه مالی داری یا نه

اگه نباشه سخته اگرم باشه خب عالیه

درکل من راضی ام و هر روز میگم خدایا شکرت

الباه طلاقم نمیداد ولی پوستشو کندم و مدرک جمع کردم و اومد گفت توافقی

حیوانی درنده و منحرف بود

)البته مواردی هم هستن ازدواج دوم عالی بوده ولی من کلی گفتم و تجدبم رو گفتم)

تنهاییم رو دوست دارم خیلی و عاشقشم

بی منت

بدون استرس

و بدون رفت و امد با انسان نماها

گاهی طلاق و جدایی نعمته نه شکست حتی اگه هفته ای یه نیش و کنایه بخوری💟💟💟

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
شوهرم یه وقت هایی خیلی خوبه یه پقت هایی انقدر بده که دوست دارم زمان برگرده ازدواج نکنم

ببین همه آدما خوبی و بدیهایی دارن همون‌طور که شما کامل نیستی همسرتونم کامل نیست ،،،پس شما یه کم صبر کن چون داری میگی خوبه،

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....