2777
2789
آخه همین امروز تاپیک خانومی رو میخوندم که ۴ ماه از جداییش گذشته بود و شوهرش داشت نامزد میکرد چقد سخ ...

دیدم اما واقعا لازمه یه زندگی فقط دوست داشتن نیست ،،،

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینو میگم اما این ادم خیلی بد دهن خیلی حتی همسایه ها چند بار از الفاظی که به کار میبره شاکی شدن

خانوادش چطور آدمایی هستن؟؟

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
من ۹۶ اومدم خونه خودم ۴سال دوست بودم

ببین می‌خوام یه چیزی بهت بگم انقد مراجعه کننده دیدم که چند سال با هم دوست بودن خوب بودن عاشق بودن ولی وقتی رفتن زیر یه سقف نتونستن هم رو تحمل کنند ،میدونی چرا چون اون آدم و شما طور دیگه ای میبینی،،،چون هیچ آدمی تو دوستی های این مدلی که چند ساله هست خودش رو نشون نمی ده ،،،بدتر تلاش می‌کنند زودتر بهم برسن فکر میکنن بهم رسیدنشون دیگه پایان تنهاییاشونه در صورتی که تازه اخلاقها و رفتارهایی که تو دوستی نبود تازه داره پیدا میشه،،،چونشما و همسرتون دیگه نمیتونید تو خونه خودتونم نقش بازی کنی باید خودت باشی ،،،وگرنه راحت نیستی ،،،

ببین می‌خوام یه چیزی بهت بگم انقد مراجعه کننده دیدم که چند سال با هم دوست بودن خوب بودن عاشق بودن ول ...

من خیلی راه میام از همه نظر همه دورو بریامونم میگن حیف که با این ازدواج کردی اما این ادم خیلی پر توقع و بی فرهنگ با همه خانوادشم مشکل داشت

ادمای خوب اما خیلی سطح پایین فرهنگ پایین

با خانوادش صحبت کن شما در درجه ای نیستی که بگی کسی نفهمه و متوجه نشه حتما خانواده ات رو در جریان بذار و روزی رو مشخص کنید به همراه خانوادتون برید خونه مادر پدر ایشون ،،،کاملا جریان رو برای خانواده خودت توضیح بده،،،تا متوجه موضوع باشن،،،اینجا دیگه مشخص میشه که شما و همسرتون میتونید کنار هم باشید یا خیر

با خانوادش صحبت کن شما در درجه ای نیستی که بگی کسی نفهمه و متوجه نشه حتما خانواده ات رو در جریان بذا ...

متاسفانه خانوادش در حدی فرهنگشون پایینه که میگن بمون بساز مرده دیگه