من خیلی راه میام از همه نظر همه دورو بریامونم میگن حیف که با این ازدواج کردی اما این ادم خیلی پر توق ...
یه روزی اشتباه کردی و آدم اشتباهی انتخاب کردی،،،قرار نیست تا آخر عمرت بکشی ،،،پس زودت. تصمیمات رو بگیر و نشون بده که یا باید درست بشه یا تموم ،،،نمیخوام ناراحت ترتیب کنم ولی میتونم بگم همسر شما سر و گوشش هم میجنبه چون مشخصه این افراد هست ،،،کسایی که ثبات اخلاقی ندارن،،،کسایی که سن و سالی ندارن اما احساس میکنند ازدواج خوبه اما بعدش براشون زندون میشه،،بدون هیچ درایتی بدون هیچ پیش زمینه شما با این آقا ازدواج کردی فقط چون دوست بودید ۴سال و خوب بودید فکر کردید جدا شوید بعد از ۴سال دور از جون میمیرید ،،،در صورتی که حالا به جدایی فکر کیکنید
مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
من رفتم مشاوره گفت حتما باید اونم باشه حرفاشو بشنوه
نه مشاوره برو حضوری برای مشورت اینکه چطور به خانوادت توضیح بدی میدونی اینجا جایش نیست که برای من باز کنی،،،اصلا کاری به همسرت نداشته باش ،،،برای تصمیمی که گرفتید مشاوره برو و حرفایی که نمیتونی بگی رو بگو از خانوادت از شرایطتت ،،،
مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....