2777
2789
من خیلی راه میام از همه نظر همه دورو بریامونم میگن حیف که با این ازدواج کردی اما این ادم خیلی پر توق ...

یه روزی اشتباه کردی و آدم اشتباهی انتخاب کردی،،،قرار نیست تا آخر عمرت بکشی ،،،پس زودت. تصمیمات رو بگیر و نشون بده که یا باید درست بشه یا تموم ،،،نمیخوام ناراحت ترتیب کنم ولی میتونم بگم همسر شما سر و گوشش هم میجنبه چون مشخصه این افراد هست ،،،کسایی که ثبات اخلاقی ندارن،،،کسایی که سن و سالی ندارن اما احساس می‌کنند ازدواج خوبه اما بعدش براشون زندون میشه،،بدون هیچ درایتی بدون هیچ پیش زمینه شما با این آقا ازدواج کردی فقط چون دوست بودید ۴سال و خوب بودید فکر کردید جدا شوید بعد از ۴سال دور از جون می‌میرید ،،،در صورتی که حالا به جدایی فکر کیکنید

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه خانوادش در حدی فرهنگشون پایینه که میگن بمون بساز مرده دیگه

عزیزم با خانواده خودت که میتونی صحبت کنی ؟؟؟

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
کاش میتونستم باهاتون صحبت کنم

در خواست دوستی بده هر موقع که نیاز داشتی میتونم باهات صحبت کنم 

نمیتونم واقعا شرایط توضیح بهشونو ندارم....خیلی دارم اذیت میشم

میتونی تنها بری مشاوره یک جلسه بری صحبت کنی؟؟

نمیتونم واقعا شرایط توضیح بهشونو ندارم....خیلی دارم اذیت میشم

در هر صورت میگم با یه مشاوره حضوری صحبت کن ،،،الان شرایط رابطتون چطوریه؟؟

من رفتم مشاوره گفت حتما باید اونم باشه حرفاشو بشنوه

نه مشاوره برو حضوری برای مشورت اینکه چطور به خانوادت توضیح بدی می‌دونی اینجا جایش نیست که برای من باز کنی،،،اصلا کاری به همسرت نداشته باش ،،،برای تصمیمی که گرفتید مشاوره برو و حرفایی که نمیتونی بگی رو بگو از خانوادت از شرایطتت ،،،

نه مشاوره برو حضوری برای مشورت اینکه چطور به خانوادت توضیح بدی می‌دونی اینجا جایش نیست که برای من با ...

خیلی خستم دوست دارم بخوابم پاشم ببینم همه چی تموم شده.....

ببین گلم در کل سخته چون جامعه سنتی هست شاید یک درصد کمتر براشون مهم نباشه بعد طلاق خیلی نیش میزنن( ...

این موضوع برا دختر باکره که فقط دو ماه عقد بوده و بعد جدا شده هم صدق میکنه خانوم؟ اسم نحسشم از تو شناسنامه دوستم پاک شده الان 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....