2777
2789
آره دقیقا من که همیشه آرزو میکنم کاش میشد برگشت به عقب

این آرزوی منم هست.من ترانه سرا بودم.از کوچیکا شروع کردم تا به بزرگا رسیدم.با خواننده های زپرتی کار کردم تا به مشهورا رسیدم.شماره ی بیشتر خواننده هارو داشتم.پیشنهاد کار میشد بهم.شوهرم اول هم بهش گفتم قبول کرد گفت خودم باهات میام.ولی الان نمیزاره کار کنم.حس میکردم جز موسیقی دیگه هیچ هویت دیگه ای ندارم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این آرزوی منم هست.من ترانه سرا بودم.از کوچیکا شروع کردم تا به بزرگا رسیدم.با خواننده های زپرتی کار ک ...

من شاعر بودم نویسنده بودم اینقد شور و شوق و ذوق و هنر داشتم ولی گیر یه آدم کاملا بی احساس افتادم

اینقد اذیت شدم

گاهی تا یادم میاد آتیش میگیره دلم دوس دارم اونقد قوی باشم که آرزوش باشه من نگاهش کنم

منم همینو میخوام.برای همین وقتی میبینم به خاطر کی از همه چی افتادم و نتونستم پیشرفت کنم بهم میریزم.دوست داشتم اینقدر ادم حسابی باشم و بالا برم که ارزوی هر کسی باشم.شوهرمم بترسه از دستم بده دو دستی بهم بچسبه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
منم همینو میخوام.برای همین وقتی میبینم به خاطر کی از همه چی افتادم و نتونستم پیشرفت کنم بهم میریزم.د ...

شوهر من الان میترسه از دستم بده ولی کو کاخ آرزوهای من؟؟؟

کو اون نگاه و توجه؟؟؟

کو اون رفاقت و صمیمیت؟؟؟

توی خیابون بدش میاد دستشو بگیرم

دوس دارم یه روزی برسه که آرزوش باشه دستمو بگیره

من شاعر بودم نویسنده بودم اینقد شور و شوق و ذوق و هنر داشتم ولی گیر یه آدم کاملا بی احساس افتادم ای ...

دقیقا منم همینطور.خیر سرم شعر مینوشتم ترانه مینوشتم فیلمنامه مینوشتم.متن.دکلمه.عاشق مولانا بودم مخصوصا دیوان شمسش.از شور و حال افتادم

شوهر من الان میترسه از دستم بده ولی کو کاخ آرزوهای من؟؟؟ کو اون نگاه و توجه؟؟؟ کو اون رفاقت و صمیم ...

منو تو خیلی شبیه همیم.تلگرام داری؟

دقیقا منم همینطور.خیر سرم شعر مینوشتم ترانه مینوشتم فیلمنامه مینوشتم.متن.دکلمه.عاشق مولانا بودم مخصو ...

واااااای من عاشق سهراب سپهری و فریدون مشیری بودم

عاشق عاشقانه ها

نمیدونی چه ذهن داستان سرایی داشتم

واااااای من عاشق سهراب سپهری و فریدون مشیری بودم عاشق عاشقانه ها نمیدونی چه ذهن داستان سرایی داشتم

اره من فریدون مشیری میخوندم ولی سهراب نه.یه دیوان گرفتم ازش دوسه تا شعر خوندم خوشم نیومد

نه عزیزم تل گرام ندارم متاسفانه

نمیتونی نصب کنی ؟برات چیزای خوبی دارم.که خودم اجازه ی استفاده شو ندارم