2777
2789

جشنی هیچی نگرفتین؟منم بیست روز دیگه سالگر عقدم میرسه.میخوام بدونم چ کادویی گرفتین برای هم یا چجوری مراسم برگزار کردین

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گلم توضیح میدی ؟

دیگه شوهره دیگه توضیح نمیخواد که هر کی ازدواج کرده پشیمونه هرکی ازدواج نکرده هم پشیمونه.والا نمیدونیم باید چیکار کنیم 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
جشنی هیچی نگرفتین؟منم بیست روز دیگه سالگر عقدم میرسه.میخوام بدونم چ کادویی گرفتین برای هم یا چجوری م ...

نه عزیزم

شوهرم کیلومترها ازم دوره

باشه هم هیچ کاری نمیکنه

نه عزیزم شوهرم کیلومترها ازم دوره باشه هم هیچ کاری نمیکنه

شوهر منم ازم دوره.من برای ولنتاین تولدش روز مرد همه رو کادو خریدم.ولی حتی برای تولدم هیچی نخرید برای ولنتاین هم نخرید.خیلی به خودش زحمت داد برای روز زن برام یه بلیز با یه روسری گرفت

دیگه شوهره دیگه توضیح نمیخواد که هر کی ازدواج کرده پشیمونه هرکی ازدواج نکرده هم پشیمونه.والا نمیدونی ...

آره دقیقا

من که همیشه آرزو میکنم کاش میشد برگشت به عقب

هیچی بی تفاوتی ها بی توجهی ها بی محبتی ها فاصله گرفتن هاش از من بدترین اتفاق زندگیم بود

منم بعضی وقتا همین حسا بهم دست میده.اینکه هروقت بهش گفتم دوست دارم به بدترین وضع ممکن جواب داده.بی توجهی بی محبتی فاشله گرفتن...

شوهر منم ازم دوره.من برای ولنتاین تولدش روز مرد همه رو کادو خریدم.ولی حتی برای تولدم هیچی نخرید برای ...

آره منم مثل تو

من به هر مناسبتی براش کادو خریدم ولی دریغ از یه جوراب

فقط روز زن امسال ۵۰۰ ریخت به حسابم گفت برا خرید عیدت

منم بعضی وقتا همین حسا بهم دست میده.اینکه هروقت بهش گفتم دوست دارم به بدترین وضع ممکن جواب داده.بی ت ...

گاهی تا یادم میاد آتیش میگیره دلم

دوس دارم اونقد قوی باشم که آرزوش باشه من نگاهش کنم

الان مشکلت کادو هست یا دور بودن ؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️