2777
2789
سعی خودمو می کنم ولی واتساپ دارم 

نه چیزی که میخوام بفرستم کانال و گروه تلگرامه.منم واتساپ دارم ولی بدرد نمیخوره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۹ سالمه تاپیکای قبلتو خوندم نی نیتو نگه داشتی؟

نه شنبه ی هفته ی پیش سقط کردم بزور  

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من ۲۹ سالمه تاپیکای قبلتو خوندم نی نیتو نگه داشتی؟

عزیزم اگه بتونی تل نصب کنی هردومون میتونیم به هم دیگه کمک کنیم.تو دوباره میتونی دوق و شوق نوشتن رو پیدا کنی.منم به چیزی که نمیتونم خودم برسم از طریق تو میرسم

آخی عزیزم چه بد ان شاالله به خیر بگذره کاش بیشتر مراقب بودی

مراقب بودن من جواب نمیداد هزیزم.تاپیکمو که خوندی مجبورم کردن با قرص و امپولو سرم صقط کردم

باشه تلاش خودمو می کنم

باشه عزیزم پس نصب کردی پیام بده الانم درخواست دوستیمو قبول کن تا ایدیمو برات بفرستم.اگر هم نمیخواستی نصب کنی بازم خبر بده تا یه فکری بکنم برای خودم

مراقب بودن من جواب نمیداد هزیزم.تاپیکمو که خوندی مجبورم کردن با قرص و امپولو سرم صقط کردم

منظورم اینه که مراقب میبودی که باردار نشی چون سقط کردن هم خطرات زیادی داره

منظورم اینه که مراقب میبودی که باردار نشی چون سقط کردن هم خطرات زیادی داره

ناخواسته شد لامصب .از منی نبود.چون کاندوم استفاده میکردیم و بازم همیشه قبل اینکه بیاد دست احتیاط میکشید بیرون که یه وقت سوراخ نباشه بریزه.والا سونو گرافی هم رفتم سن حاملگیم جوری نشون میداد که تاریخ تشکیلش میشد روز سوم پریودی دوره ی قبلم.اخرشم نه من فهمیدم این بچه از کجا اومده نه شوهرم