2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 45 پست
جدی باهاش حرف بزن دلیل قهرش هر چی هم باشه بگو تکلیفمو معلوم کن اینجوری نمیتونم زندگی کنم ببین چی میگ ...

باهاش دوشنبه حرف زدم خیلی فشارروم بود داشتم دق میکردم .اس دادم بیاخونه بعد گفتم میخوای زندگی کنی درست باش نمیخوای بریم جداشیم .اصلا هیچ حرفی نداره هم میگه اره طلاق بگیریم باز تامن میگم میگه من راضیم از شرایطم😢😢..بخدا روانیم کرده خیلی دلم پره😢😢😢😢😢

ن ناامید نباش عزیزم دقیقا درکت میکنم درست میشه خودشم حوصله اش سر میره ی کم صبرتوببر بالا و‌توکلتو‌بی ...

فداتشم😢😢😢انقد این روزا دعا خوندم 😭😭خداهم منو دوست نداره😢😢از صبح تاشب منتطرم آقانیست دلم خیلی گرفتس خیلی..اونشب که بهش اس دادم خواستم بترسونمش اومد گفتم وسایلاتو جمع کن برو از این خونه تو که فقط شبا میای دیگه نیا اصلا.هرکاری کردم زیربار نرف که نرف😢😢دلم خیلی پره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانما باور کنین بخدا نمیدونم سرچی قهریم😢😢😢کاش دلیل داشت 😭😭😭😭..اون دنبال بهانه بود .شوهرم چندتادوست داره واسه همون منو محل نمیده وقتش پره

باهاش دوشنبه حرف زدم خیلی فشارروم بود داشتم دق میکردم .اس دادم بیاخونه بعد گفتم میخوای زندگی کنی درس ...

تولکت به خدا از جدایی حرف نزن درست میشه همه اینطورین ناامید نباش ببین اگه واقعا اونم به خاطر این شرایط داغونه پا پیش بزارو آشتی کنید اگه بیخیاله که ولش کن خودش پشیمون میشه

تولکت به خدا از جدایی حرف نزن درست میشه همه اینطورین ناامید نباش ببین اگه واقعا اونم به خاطر این شرا ...

اگه برم اشتی شاید پروتربشه و بگه نمیخوام اشتی کنیم .انقدر پرویه دوشنبه که داشتم دعوامیکردم باهاش ازم رابطه خواست منم انقد حالم بد بود پسش زدم .چه معنی داره جاشو جداکنه رابطه بخواد ...اخه اون وقتی میخواد منو ناراحت کنه میگه جداشیم هیچ لطیم نمیکنه فقط حرف میزنه چون میدونه بدم میاد منم چون خیلی ناراحتم میکنه گفتم😢😢😢😢..خیلی احساس تنهایی میکنم دیگه بریدم دوستم😭😭😭😭

کسی تو زندگیش نیس

نه اونشبم اتفاقا چندبار گفتم اصلا قبولت ندارم ازدهنم دررف واومد قسم وایه که ببین رفتیم پیست با مجید دوستم من نذاشتم حرف بزنه گفتم هرسب پیستی گفت دور ور خونه ام😢😢😢کلی قسم خورد که من اهل چیزی نیستم 

اگه برم اشتی شاید پروتربشه و بگه نمیخوام اشتی کنیم .انقدر پرویه دوشنبه که داشتم دعوامیکردم باهاش ازم ...

وا چه معنی داره وسط دعوا رابطه خواسته میگفتی بزار اول مشگلاتمونو حل کنیم بعد برو یراغ این کارا  اگه هم فکر میکنی پرو میشه یه چند روز دبگه تحمل کن ایشالا سر عقل میاد 

سلام عزیزم  عه چه بد     بشین باهاش حرف بزن اگه درست نشد تو هم ازش دوری کن ببین چک ...

سلام خیلی بده رفتارش 😢😢😢من خیلیم حساسم متاسفانه هرچقدم خودمو سرگرم کنم بازم یادم میاد😢😢...باهاش الان حرف بزنم لوس تر میشه مثل همون سب که حرف زدم انگار نه انگار ..خب اصلا نمیاد خونه فقط ساعتای یازده اینا میاد چجوری دوری کنم😢😢😢

بخاطر عروسیم  خیلی بحث داریم  میگه نصف نصف باشه ولی نمیشه اینجوری بابام میوا و شیرینی شا ...

ای بابا نمیشه که تو این اوضاع گرونی ..باهاش منطقی حرف بزن اگه میفهمه