2777
2789
عنوان

قهر

303 بازدید | 45 پست

شوهرم یهفتس قهر کرده عوضی ..نهارا نمیاد شبا دیرتر میاد شام میخوره زود میره میخوابه😢😢😢😢دلم داره میترکه خستم از همه چی.لعنت بهش

خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اعصابم خرابه منم دیشب رفتم پیش خواهرشوهرم ساعت یک ونیم شب اومدم فکر کرده بود رفتم قهر واسه اینکه بفهمه اس داد سلام نمیای درو قفل کنم 😒😒😒😭😭

چقدر سخته ادم دنیا رو سرش خراب میشه درکت میکنم عزیزم واقعاتحملش سخته بسپار ب خدا 

خیلی حالم خرابه دست ودلم به هیچی نمیره انقدر لاغرسدم😢😢😢کاش میشد همه چیو تموم کنم

باهم خوب بودیم چندروزم درحال گردش بودیم بخدا هیچی نبود مشکلمون .شب بعدش اومد خونه همش بهم تسکه مینداخت میخواست دهنمو باز کنه😢منم باشوخی حرفاشو جواب نمیدادم میخندیدم دست بردار نبود یهویی گفت جامو جدا میکنم که منم شروع ب سروصدا کردم 😢رفت جاشو جداکرد احمق 

خیلی حالم خرابه دست ودلم به هیچی نمیره انقدر لاغرسدم😢😢😢کاش میشد همه چیو تموم کنم

ن ناامید نباش عزیزم دقیقا درکت میکنم درست میشه خودشم حوصله اش سر میره ی کم صبرتوببر بالا و‌توکلتو‌بیشتر کن 

من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز