2777
2789
عنوان

حالم بده بغض دارم میگم شب نرم خونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 83 پست
مردی که عوضی باشه و انسانیت نداشته باشه هیچ زاه حل خوب و منطقی براش جواب نمیده

هستن زنایی که هیچکدوم ازین کارارو نمیکنن و محبوبن پیش شوهر

پیشونیه بلند واسه همین جاهاسک

اینایی که میگید قبول اما من تا تهشو رفتم و حالم ازین راه کارا دیگه بهم میخوره

اکثرا جواب میده... ولی بعضی مردا واقعا بعضی رفتارای بدشون تو ذاتشونه و ب سختی میشه تغییر داد.. من روانشناسی میخونم.. خیلی وقتا شده ک کمک کردم ب بعضیا در زمینه زندگیشون.. عمل کردن‌ ب گفته هام تا اینجا ک راضی بودن... مشکل شوهر شما چیه؟ اگه خواستی پیشنهاد دوستی بده خصوصی بگو بهم مشکلتو... اگه کاری از دسم بربیاد یا راه حلی ب ذهنم برسه میگم بهت...  دوس دارم دعای خیر مردم پشت سرم باشه... و خنده بیاد رو لباتون

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستن زنایی که هیچکدوم ازین کارارو نمیکنن و محبوبن پیش شوهر پیشونیه بلند واسه همین جاهاسک

اره ولی اون نشونه ترس از تنهایی مرده... اون فرد اعتماد ب نفسش پایینه... فقط بخاطر فرار از تنهایی دوس داره زنشو... اصلا فک میکنه دوسش داره...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اکثرا جواب میده... ولی بعضی مردا واقعا بعضی رفتارای بدشون تو ذاتشونه و ب سختی میشه تغییر داد.. من رو ...

مرسی دوست خوبم...

مشکلش برمیگرده به الگوی بدی که داره

ینی پدرش

و من هیچ جوره نمیتونم تغییری بدم

اون فک میکنه مرد وظیفش فقط فراهم کردن مایحتاجه روزمرس

خونه هم جایه که باید بخوابه

بیشتروقتا عصبیه و میگه من عصبی میشم هرچی بگم تونباید جیکتم دربیاد ناراحت بشی

خیلی بی ادبه پس چرا من عصبانی میشم مثل اون خوردش نمیکنم

مرد و زن فرق میکنن خب . مردا اغلب رو حرفی که میزنن فکر نمی کنن

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
اره ولی اون نشونه ترس از تنهایی مرده... اون فرد اعتماد ب نفسش پایینه... فقط بخاطر فرار از تنهایی دوس ...

پس میگی شوهر من که هیچکدوم از کارای منو نمیبینه اعتمادبنفسش بالاس و از تنهایی نمیترسه

با نهایت تاسف ولی حرفت کاملا درسته

و این خیلی ناراحت کنندس که دلش واسم تنگ نمیشه

درصورتی که اطرافیان میگن تو رو باید شوهرت بپرسته

مرسی دوست خوبم... مشکلش برمیگرده به الگوی بدی که داره ینی پدرش و من هیچ جوره نمیتونم تغییری بدم ...

ینی برا شما وقت نمیذاره؟ با هم مثلا برین بیرون بگردین و اینا؟

پس میگی شوهر من که هیچکدوم از کارای منو نمیبینه اعتمادبنفسش بالاس و از تنهایی نمیترسه با نهایت تاسف ...

اره زیادی بهش فک میکنم پر و بال دادی... فک‌کنم انقد خوبی کردی ک دیگ عادت شده براش و ب چشم وظیفت میبینه همرو نه؟

ینی برا شما وقت نمیذاره؟ با هم مثلا برین بیرون بگردین و اینا؟

باسختی

از ده بار یک بارش پذیرفته س

میریم خیلی کم حرفه

درصورتی که من پرانرژی دوس دارم

میگه خودت برو من خستم.حوصله ندارم کار دارم..

باسختی از ده بار یک بارش پذیرفته س میریم خیلی کم حرفه درصورتی که من پرانرژی دوس دارم میگه خودت ب ...

برا خودت زیاد وقت بذار... از لحاظ مالی مشکلی ندارین ک؟

اره مشکل من حادتر از اونه همیشه همه چی اوکیه براش

اروم اروم کمتر کن محبتتو نسب بهش... یهویی نه هاا... اروم اروم... ببین میفهمه... ببین حس میکنه..

برا خودت زیاد وقت بذار... از لحاظ مالی مشکلی ندارین ک؟

نه مشکلی نیس.خونه پدرشوهرم خرید واسمون ماشین داریم .من طلاهامو دادم با کمک خواهرش باغ خرید قصد داره ماهی هفتصد

به خودم همشه میرسم جیغ نیستم.ولی مرتب و عامه پسندم