2777
2789

تو تایپک صبحم کامل گفتم چی شده جدیدا تا یه شکایتی ازش بکنم سری هر چی دوس داره میگه بعدا میگه منظوری نداشتم حتی دیشب گفت هر چی ازت تعریف میکنمو خوبی میگم واس دلخوشیته و تنها کار و فایده ت برای زندگیمون فقط س ک سه....نمیتونم راحت بگیرم حرفشو حالم بده دوست دارم حالشو بگیرم

امان از این مردا 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

عجب مردی... عزیزم خودت رفتارت چجوریه؟ 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم بگو من از تو فقط واسه جیبت ازت استفاده میکنم وگرنه دلم پیش کسی دیگه گیره

یا خدا اینو بگه که بدتر میشه 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

نمیدونم این جنس نَر چی تو خودش میبینه که بعد چند سال زندگی انقدر وقیح و پست میشه,,, یکی نیست بگه بدبختا شما هرچی که دارید و ندارید از ما خانوما دارید ,,, وقتی انقدر اخلاقتون گند تشریف داره غلط,میکنین کسی رو بدبخت میکنین ,,مردی که اجازه بده زنش حس تنهایی کنه بی وجود ترین موجود دنیاس

به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
فقط گفتم ناراحتم که همش سرکاری و تا بیکتر میشی میری خونه باباتو تنها رابطمون خوابیدنه

شاید تو خونه آرامش نداره... شاید فرار میکنه از خونه... خوش رفتاری باهاش؟ تموم چیزایی ک مرد برا زندگی از همسرش انتظار داره از قبل نیاز عاطفی، جنسی، رسیدگی ب تربیت بچه و ... کارای منزل رو تامین میکنی؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اکثر مردا همینن منم خیلی دلم گرفته پربشب یه استوری گذاشته بود قلبم به درد اومد باور کن تا صبح نخوابیدم صبح هم رفتم خونه مامانم ولی شب دوباره برگشتم فقط باهاش قهرم الان فردا تولدش بود کلی واسش تدارک دیده بودم همه چی رو خراب کرد دلم واسه خودم خیلی میسوزه بعضی مردا خیلی نامرد شدن😢😢😢😢

وخدایی که به شدت کافیست....
خیلی زور داره حرفش واسم

من همیشه دوس دارم از دید خوب قضیه ب ماجرا نگاه کنم اگه شوهرت دوست نداشت حتی از رو دلخوشیتم حرفی نمیزد ک ب قول خودت فقط شبامیخوابیدین 

کلا مردا بلد نیستن ابراز احساسات کنن اونا با کاراشون سعی میکنن دوست داشتنشونو نشون بدن حالا نمیدونم صبح چی شده و اینا ولی حرصش گرفتا خاسته حرصت بده این حرفو زده

باز خوبه اینو میگه شوهر من همینم نمیگه. الان از سرکار امد رفت تو تخت دراز کشیده در بازه میفهمم که داره خودارضای میکنه 😥😥 به روش نمیارم متنفرم از این زندگی .اق 😐

از یه جایی به بعد دلت خوشبختی نمیخاد فقط میخای اذیت نشی