2777
2789
عنوان

حالم بده بغض دارم میگم شب نرم خونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 83 پست
من همیشه دوس دارم از دید خوب قضیه ب ماجرا نگاه کنم اگه شوهرت دوست نداشت حتی از رو دلخوشیتم حرفی نمیز ...

یعنی باز برم خونه بازم اجازه بدم موقع عصبانیت این حرفا رو بزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه اینو میگه شوهر من همینم نمیگه. الان از سرکار امد رفت تو تخت دراز کشیده در بازه میفهمم که دا ...

خب چرا باهاش صحبت نمیکنی ایطور که نمیشه وقتی شما هستی یعنی چی اینکار 

دیگه تو دعوا حلوا خیر نمی کنن که َ😑 منم از این مدل حرفا زیاد شنیدم

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
نمیدونم این جنس نَر چی تو خودش میبینه که بعد چند سال زندگی انقدر وقیح و پست میشه,,, یکی نیست بگه بدب ...

واقعا حرفتون عالیه حساب کن پدر من هیف پدر که بهش بگم تو ۷۰ سالگیش رفته با یه زن اندازه دخترش صیغه کرده انقدر پسته که به مادرم میگه این همه سال باهات زندگی کردم ازت چی دیدم..‌‌بخدا ادم باید قدر خودشو بدونه اول خودشو دوست داشته باشه بعد همسر

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
یعنی باز برم خونه بازم اجازه بدم موقع عصبانیت این حرفا رو بزنه

ن نمیگم ک اون هر کاری بکنه تو ساکت باش و هیچی نگو ولی اگه اولین بارشه ک ی همچین حرفی میزنه اینبارو کوتاهبیا و تو ی موقعیت خوب بهش بگو ک اره اون روز با اون حرفت خیلی دلمو شکوندی 

شاید تو خونه آرامش نداره... شاید فرار میکنه از خونه... خوش رفتاری باهاش؟ تموم چیزایی ک مرد برا زندگی ...

اینایی که میگید قبول

اما من تا تهشو رفتم

و حالم ازین راه کارا دیگه بهم میخوره

داره خوبشم داره فقط زبونش دراز شده

عزیزم بشین وقتی ک آرومه خواسته هاتو ازش با مهربونی بخواه... باور کن با دعوا هیچی حل نمیشه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

خب چرا باهاش صحبت نمیکنی ایطور که نمیشه وقتی شما هستی یعنی چی اینکار 

هزار بار صحبت کردم عزیزم . دیگه بریدم همش دنبال همین کاراس و لاس زدن با دیگران.  دیگه کاری بهش ندارم 

از یه جایی به بعد دلت خوشبختی نمیخاد فقط میخای اذیت نشی
وا نداره  تازه اگه اینو بگه بی حساب میشن  چون اون ازش استفاده جنسی میکنه  اینم ازش ...

عزیزم برخوردای زن و مرد فرق داره

اینجوری خیلی بد میشه میتونه بزنه یه اتفاق بدم بیفته

اینایی که میگید قبول اما من تا تهشو رفتم و حالم ازین راه کارا دیگه بهم میخوره

مردی که عوضی باشه و انسانیت نداشته باشه هیچ زاه حل خوب و منطقی براش جواب نمیده

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین