2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب😶

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

خب بگو نتایج تحقیقاتو

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

همهی اقایون گفتن از نظرشون این جمله اشتباه است 
و در واقع حرف درست اینِ که زن هایی که تکرار و یک نواختی رو با قناعت اشتباه میگیرن از این جمله استفاده میشه براشون 
همه عقیده داشتن زن خراج و بی ملاحضه زنی نیست که یک مرد بهش عرج میده یا این که زنی که به جا و به موقع خرج میکنه یا در جایی که لازم نیست خرج نمیکنه به چشمشون نمیاد البته که میبینن و قدر دان هستن . اما برای ابراز قدر دانی از زبان استفاده نمیکنن 
در عین حال گفتن زن باید به اندازه خرج کنه به خودش برسه و لازم نیست برای ایجاد تنوع و زیبایی خراج باشه .
کافیِ ( قوه ی خلاقیتشو روشن کنه) 
لباسش حتی تکراری اما میتونه با یک شام جدید تنوع بده 
یا موهاش و امروز یک مدل دیگه ببنده 
یا شلوارشو تبدیل به شلوارک کنه 
خلاقیییت خلاقییت 
مرد ها از زن های خراج خوششون نمیاد
(استثنا ها رو کار نداریم)

خداروشکر