2777
2789
عنوان

خیلی راحت بهم گفت فایده ی من همین یه کاره!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 65 پست
تو این موارد هم نهایتا تا یکی دو ساعت نرمال بشن، باز هم میشن همون موجود قبلی

دقیقا........منکه همش فقط دارم دهنشو میبندم تا اعصابم خوردنشه...........از بس نحسن...........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا........منکه همش فقط دارم دهنشو میبندم تا اعصابم خوردنشه...........از بس نحسن...........

من اوایل کل کل میکردم جواب عکس میداد بعد تصمیم گرفتم سرشو گول بمالم ... ساکت میشدم. عین پیشی ها میخزیدم میرفتم ... تمارض به بغض میکردم. اما صدام میکرد یا کاریم داشت جواب میدادم... کم کم گذاشت کنار الان 50 درصد کمتر شده 

من اوایل کل کل میکردم جواب عکس میداد بعد تصمیم گرفتم سرشو گول بمالم ... ساکت میشدم. عین پیشی ها میخز ...

خوب میکنی........اینقدر دغدغه داریم که نمیتونیم منت کشی یه موجود لوس را بکنیم..............

باز هم خوبه شما شاغلید دستت تو جیب خودته

برا خیلی مسائل دیگه نمی‌خواد منت بکشید

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
ولش کن بابا از شوهر من بپرسی میگه فایده من همین یه کارم نیست. چون شبها تو اتاق پسرام خوابم میبره یعن ...

یکی نیست بهش بگه مرتیکه خیر خودت چیه بجز کار کردنو اخرشم یه خونه خریدی پدر هفت جدمو در اوردی نتونستی قسطاشو بدی هنوز

دیشب که فقط گفتم یعنی من همینم فقط؟؟؟ هر چی گفت سکوت کردم

منم اوایل همینو میگفتم. همسرم خیلی تیز و حساسه. الان یه جور دیگه میگم ... مثلا میگم : اصلا فکرشم برام ناراحت کنندست که تو همچین فکری در موردم بکنی ... قلبم شکست ازت ... اما با ناراحتی نه با عصبانیت ... شوهر من تو این طرز حرف زدن زودتر آروم میشه حتی گاهی اعلام پشیمونی میکنه

باز هم خوبه شما شاغلید دستت تو جیب خودته برا خیلی مسائل دیگه نمی‌خواد منت بکشید

عزیزم............ولی باورکن همین دوروز قبل بهش میگم براش گوشی بگیر محلم نمیزاره.....چون شاغلم برام خرج نمیکنه میگه تو ولخرجی...........آخه من چی بهش بگم؟...........ولی تا پدرش اسم کربلا اومد اشک تو چشماش جمع شد پول ریخت براشون رفتن کربلا...ولی من آدم نیستم.............

یکی نیست بهش بگه مرتیکه خیر خودت چیه بجز کار کردنو اخرشم یه خونه خریدی پدر هفت جدمو در اوردی نتونستی ...

خواهر گلم..........حتما شوهرت دچار پریود مغزی بوده......به این چشم نگاهش کن ازش ناراحت نمیشی............

یکی نیست بهش بگه مرتیکه خیر خودت چیه بجز کار کردنو اخرشم یه خونه خریدی پدر هفت جدمو در اوردی نتونستی ...

این مدل حرف زدن حتی تو ذهن خودت باعث میشه جلوی همسرتم ناخودآگاه عصبانی بشی. شرایطت سخته ولی اوقات تلخی بدترش میکنه. رو بچه تم اثر بد میزاره

منم اوایل همینو میگفتم. همسرم خیلی تیز و حساسه. الان یه جور دیگه میگم ... مثلا میگم : اصلا فکرشم برا ...

حالا دو روز دیگه میگه عصبانی بودم یه چی گفتم ولی من که میدونم اون موقع فقط منت کسیه

عزیزم............ولی باورکن همین دوروز قبل بهش میگم براش گوشی بگیر محلم نمیزاره.....چون شاغلم برام خ ...

عزیزم

کاش میشد از پولت جدا پس انداز کنی جوری که نفهمه

برا روز مبادا

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خودش مگه مردان آهنینه ؟ به قول شمالی ها بیلاوارس بشه این گوشی و ماهواره که همه مدل زن توش پیدا میشه

بقران

هی میگه ورزش کن با.سنت بزرگ بشه.

گفتم آقا جان با.سن و سینه فقط با عمل و پروتز بزرگ میشه.

اصلا دیگه رابطه دوست ندارم حس خجالت دارم از بدنم یا فقط باخیال پردازی میتونم. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷