جمعه تعطیل بود هی دنبال این بود بره خونه باباش دیشبم زود کارش تموم شده بود باز رفت خونه باباش اخر شبا فقط میبینمش اومده چسبیده بهم گفتم نمیتونم فقط همین بین ماست گفت اره همین یه کارو انجام میدی اونم نکن دیگه لعنت بهم اگه نزدیکت بیام گفتم یعنی من تنها کارو فایده م اینه؟ گفت اره به جز واسع بچه تو واس من چه خیری داری؟؟؟؟ بعدشم کلی حرف زد که تو امروز تا فهمیدی من رفتم اونجا حالت بد شدو تو بچه رو میزاری پیش مامانت میری بیرون فردا مامانت میگه بچه نگه داشتم(الان چند ماهه خونه نداریم انگار بیشتر وقتا خونه بابامایناییم مامان بدبختم میشوره میپزه واسش اخرش جوابش اینه)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا........منکه همش فقط دارم دهنشو میبندم تا اعصابم خوردنشه...........از بس نحسن...........
من اوایل کل کل میکردم جواب عکس میداد بعد تصمیم گرفتم سرشو گول بمالم ... ساکت میشدم. عین پیشی ها میخزیدم میرفتم ... تمارض به بغض میکردم. اما صدام میکرد یا کاریم داشت جواب میدادم... کم کم گذاشت کنار الان 50 درصد کمتر شده
دیشب که فقط گفتم یعنی من همینم فقط؟؟؟ هر چی گفت سکوت کردم
منم اوایل همینو میگفتم. همسرم خیلی تیز و حساسه. الان یه جور دیگه میگم ... مثلا میگم : اصلا فکرشم برام ناراحت کنندست که تو همچین فکری در موردم بکنی ... قلبم شکست ازت ... اما با ناراحتی نه با عصبانیت ... شوهر من تو این طرز حرف زدن زودتر آروم میشه حتی گاهی اعلام پشیمونی میکنه
باز هم خوبه شما شاغلید دستت تو جیب خودته برا خیلی مسائل دیگه نمیخواد منت بکشید
عزیزم............ولی باورکن همین دوروز قبل بهش میگم براش گوشی بگیر محلم نمیزاره.....چون شاغلم برام خرج نمیکنه میگه تو ولخرجی...........آخه من چی بهش بگم؟...........ولی تا پدرش اسم کربلا اومد اشک تو چشماش جمع شد پول ریخت براشون رفتن کربلا...ولی من آدم نیستم.............
خودش مگه مردان آهنینه ؟ به قول شمالی ها بیلاوارس بشه این گوشی و ماهواره که همه مدل زن توش پیدا میشه
بقران
هی میگه ورزش کن با.سنت بزرگ بشه.
گفتم آقا جان با.سن و سینه فقط با عمل و پروتز بزرگ میشه.
اصلا دیگه رابطه دوست ندارم حس خجالت دارم از بدنم یا فقط باخیال پردازی میتونم.
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷