2777
2789
عنوان

خیلی راحت بهم گفت فایده ی من همین یه کاره!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 65 پست
نه بابا هشت ساله ازدواج کردیم. اصلا سینه‌هام براش جذاب نیست . اینجا نمیشه بگم. حتی دست نمیزنه. بهشو ...

راه حلی براش وجود نداره؟ ورزشی یا ماساژ ؟ من تو شیردهی ام. آخراشه دیگه . باید فکری به حال ممه های از حال رفته ام بکنم

واقعیت مردا اینه اکثریتشون واسه نیاز جنسی ازدواج میکنن وگرنه خونه باباشون ،مامانشون جورشونو میکشه کلی م قربون صدقه میره ناراحت نباش همینه دیگ بهش محبت کن از سرکار میاد خسته س 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه حلی براش وجود نداره؟ ورزشی یا ماساژ ؟ من تو شیردهی ام. آخراشه دیگه . باید فکری به حال ممه های از ...

نمیدونم بخدا

فکر کنم فقط پروتز

هفتاده قبلا 65 بود

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
به خدا همشون همین طورن خیلی کم پیدا میشه بینشون فهمیده باشن بقران زنا خیلی مظلومن

زنهای این دوره هم همچین مظلوم نیستن.😃من که هر کی دور و اطرافم میبینم کلا رو مرد تسلط داره.به نظرم اتفاقا زنها خیلی دور دستشونه فقط تو نی نی سایت دیدم مرد پر رو بازی در میاره

زنهای این دوره هم همچین مظلوم نیستن.😃من که هر کی دور و اطرافم میبینم کلا رو مرد تسلط داره.به نظرم ا ...

دقیقا

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
نمیدونم بخدا فکر کنم فقط پروتز هفتاده قبلا 65 بود

منم ممه هام 75 بود خوبم بود الان بد جور وارفته هاااااا . منم بدم میاد اینطوریه. سو تین اسفنجی پروتز دار میپوشم بهمدیگه بچسبه خوشکل شه خخخخخخخخخ . یا توری که گردش کنه