2777
2789
عنوان

معماری!!!

393 بازدید | 11 پست

سلان خانما.کسی هست که رشته اش تو دانشگاه معماری بوده باشه؟من علاقه زیادی دارم ب معماری.طراحی ام هم خوبه.خلاقیتم همینطور.تا الان ف صت تحصیل نداشتم.اما الان دارم.سوالم اینه که با وجود یه بچه هفت ماهه میتونم معماری بخونم؟سخته عایا؟و مهمترینش اینکه وقت گیره؟

سعی کن حتما دولتی قبول بشی

یکی از دوستام ازاد میخوند همیشه بابت شهریه دانشگاه و هزینه وسایل طراحی و ماکت دادش به اسمون بود. میگفت هزینه هاش خیلی بالاست.

و  اینکه یه دستی تو نقاشی و عکاسی و گرافیک هم باید داشته باشی.

در کنارش نرم افزارای طراحی مثل 3دی مکس و چنتا چیز دیگه رو هم باید اموزشگاه بری ویاد بگیری

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

سلام عزيز

من معماري خوندم، كار كه نشد نداره، فقط خلاقيتت خوب بايد باشه، يكسري هزينه ها هم داره كه سر رشته هست و كاريش نميشه كرد، مثل خريد ابزار و لوازم ماكت سازي و شيت بندي و ...، نرم افزارهاي معماري رو هم بعد شروع درسِت كم كم ياد بگير، ولي قبل همه اينها خلاقيت مهمه. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فکرش رو بکن ببین با یه نوزاد وقت داری تکالیفش رو انجام بدی یا نه.

یا کاردستی و ماکت درست کنی.

در ضمن تا 3 سالگی بچت که از شیر و پوشک بگیری و بذاریش مهد نمیتونی بری دانشگاه. بچه تا 3 سالگی 24 ساعته لازمت داره که احساس امنیت بکنه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

عزیزم من کارشناسی معماری دارم تو مجردی گرفتم مدرکمو هم کارکردم هم درس خوندم واقعا سختی کشیدم ولی عاشششققشم 

چون معماری ی رشته اس با کلی کارای عملی اکثردرسات کارگاهیه یعنی بایدحضورداشته باشی وقتیم میای خونه فقط این نیست ک ی کتاب دستت باشه ماکته اسکیسه طراحیه و کلی کارای دیگه اینارومیگم ک بدونی با ی بچه 7ماهه کارت خیییلیی سخت میشه تادلتم بخواد وقت میخاد-هزینه-زمان-تمرکز کارزیاد اینا هست فقط باپشتیبانی زیادهمسرت میتونی بخونی بشرطی ک جانزنه چون بیشتروقتت بایدواسه درست باشه-البته این نظرو تجربه من بود بازم ب خودتو شرایطت بستگی داره عزیزم

به خودت کمی اهمیت بده.....وگرنه لابه لای زندگی ازبین میروی وهیچکس هم نمیفهمه  
سلام عزيز من معماري خوندم، كار كه نشد نداره، فقط خلاقيتت خوب بايد باشه، يكسري هزينه ها هم داره كه س ...

مهمتر از هزینه و .... فقط وقت گیریشه!چون کلا وقت ندارم من!از طرفی هم ارزومه!از یه نفر شنیدم خیییییلی وقت گیره!واقعا اونجوره؟

فکر کنم کار پیدا کردنم سخت باشه و در واقع میگن کار ندا ره این رشته

اتفاقا تنهارشته ایه ک بازارکارش عالیه من ازدیپلم تالیسانس تو بازارکاربودم فقط باید یکم زرنگ باشی کدو تری دی ک بلد باشی نونت توروغنه من 7سال تو کارطراحی و اجرای دکوراسین داخلیو نمابودم درامدمم عالی بود 

مهمتر از هزینه و .... فقط وقت گیریشه!چون کلا وقت ندارم من!از طرفی هم ارزومه!از یه نفر شنیدم خیییییلی ...

من بعضی شبا ازسرکارمیومدم تا4صبح بیداربودم چهارم میرفتم سرویس سوارمیشدم ک برسم دانشگاه

مهمتر از هزینه و .... فقط وقت گیریشه!چون کلا وقت ندارم من!از طرفی هم ارزومه!از یه نفر شنیدم خیییییلی ...

ببخشيد، چندوقت سايت نبودم و دير ديدم پيامتو، خوب همه رشته ها رو بايد براشون وقت گذاشت، علاوه بر اينكه بالاخره درس رو بايد گذروند به هر حال اگر معماري رو دوست داري بايد وقت هم بگذاري براش. كار عملي زياد داره، طراحي و ماكت سازي داره، در نتيجه فقط خوندن خالي نيست، يعني فقط تئوري نيست. بعضي رشته ها ميشن مثل زندگي آدم، براي من معماري اينجوري بود، كل زندگيم بود. حالا نميدونم، شايد كسي بتونه زمانهاشو تقسيم كنه، ولي من به شخصه همه تمركزم روي همين درسم بود.

معماری رشته بسیار خوبیه و بازار کار خوبی داره ولی باید تایم کافی و ازاد برای انجام پروژه ها داشته باشید شما میتونی با آموزش نرم‌افزاهای معماری مانند اتوکد، تری دی مکس و فتوشاپ و ... طراحی های داخلی و خارجی انجام دهید بسیار از افراد که در حوزه طراحی فعالیت می‌کنند فقط با آموزش این نرم‌افزاها وارده این حوزه و بازار کار شده اند شما میتونید در صورت مرتبط نبودن رشته تحصیلی با آموزش این نرم‌افزار ها وارد بازار کار شوید و کسب درآمد کنید 

از طریق سایت آپادمی می‌توانید پکیج آموزشی این نرم‌افزارها را تهیه کنید 

https://apademy.com/

یه سوال.من رشتم تجربی هست و بیشتر برای زیستم وقت گذاشتم تا ریاضی.اگه من بخوام برم خارج از کشور معماری بخونم،نیازی نیست پیش زمینه ریاضی داشته باشم؟یعنی سختم نمیشه چون رشتم تجربی بوده؟

2790
2778
2791
2779
2792