2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر ساده بگیری و همه چیز و در حد مارک نگیری با حدود 5تا8تومن چیزای واجب واحبشو میتونی بخری. 

عزیزم واجب واجب ۵تا۸؟

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

بستگی داره چی بخری عزیزم

ایا تخت وکمد واینا جزواجباته واستون؟

یا فقط لباس و ساک وکالسکه و پستونک و...؟

اول بگو چ چیزایی میخای

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
اره دیگه

چخبره اخه

مثن چ چیزایی شمامیگی

بستگی داره چی بخری عزیزم ایا تخت وکمد واینا جزواجباته واستون؟ یا فقط لباس و ساک وکالسکه و پستونک و ...

کمد اره چون جا ندارم برای لباساش ولی تخت ن

لباس هم در حدی ک نیازه و واقعا استفاده میشه

من در حد۲ الی ۳ تومن فقط لباس و سرویس خوابشو خودمون درست کردیم یه تشک لبه دار  یه ست رو تختی یه رختخواب بین ۲ تا ۴ سالش و اسباب بازی و شیشه و پستونک ایناشو خریدم .روروئک کالسکه تخت و لباسشویی رو داشتم 

مثلا من میگم روروئک رو میشه تا ۴_۵ ماهگی خریدبراش چون تاقبلش بالااستفاده س!!!!

پس واجب نیس واس تکمیل لیست خاله خان باجی ازهمون اول داشته باشه...

کالسکه خیلی خوبه و مفید 

ولی رخت خاب دوتا۴ سالگیشم واجب نیس از بدو تولد بگیرین

البته منظورم باشخص خاصی یاشما نیس دوستم.🥰

اول دسته بندی کن چه چیزایی لازم داری،من بچه اولمه حساب کردم میشه ۴تومن البته تخت نوجوان نمی گیرم تخت کنار مادر میخوام

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛