2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ساده بگیری و همه چیز و در حد مارک نگیری با حدود 5تا8تومن چیزای واجب واحبشو میتونی بخری. 

عزیزم واجب واجب ۵تا۸؟

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

بستگی داره چی بخری عزیزم

ایا تخت وکمد واینا جزواجباته واستون؟

یا فقط لباس و ساک وکالسکه و پستونک و...؟

اول بگو چ چیزایی میخای

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
اره دیگه

چخبره اخه

مثن چ چیزایی شمامیگی

بستگی داره چی بخری عزیزم ایا تخت وکمد واینا جزواجباته واستون؟ یا فقط لباس و ساک وکالسکه و پستونک و ...

کمد اره چون جا ندارم برای لباساش ولی تخت ن

لباس هم در حدی ک نیازه و واقعا استفاده میشه

من در حد۲ الی ۳ تومن فقط لباس و سرویس خوابشو خودمون درست کردیم یه تشک لبه دار  یه ست رو تختی یه رختخواب بین ۲ تا ۴ سالش و اسباب بازی و شیشه و پستونک ایناشو خریدم .روروئک کالسکه تخت و لباسشویی رو داشتم 

مثلا من میگم روروئک رو میشه تا ۴_۵ ماهگی خریدبراش چون تاقبلش بالااستفاده س!!!!

پس واجب نیس واس تکمیل لیست خاله خان باجی ازهمون اول داشته باشه...

کالسکه خیلی خوبه و مفید 

ولی رخت خاب دوتا۴ سالگیشم واجب نیس از بدو تولد بگیرین

البته منظورم باشخص خاصی یاشما نیس دوستم.🥰

اول دسته بندی کن چه چیزایی لازم داری،من بچه اولمه حساب کردم میشه ۴تومن البته تخت نوجوان نمی گیرم تخت کنار مادر میخوام

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛