2777
2789
عنوان

تکان جنین

198 بازدید | 25 پست

خودم خسته شدم از بس این پستا رو گذاشتم ولی چی کنم دلم اروم نمیگیره.

سه روز بود تکونای شدید داشت جنینم 28 هفته ام

حالا امروز هیچ حرکتی نداره

اب قند درست کردم خوردم فقط دو سه تا ضربه اروم زد

کسی بوده مثل من باشه

خسته شدم از بس رفتم بهداشت یا بیمارستان ضربان قلب گرفتن و گفتن سالمه

و بیخودی استرس کشیدم

الان خطرناکه؟

باز برم بیمارستان؟

همین که ضربه زده یعنی سالمه دیگه چه انتظاری ازش داری عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز از صبح تکوناشو حس نکردم

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
این جور وقتا چی کار میکنی

همون دو سه تا اروم که حس کردی یعنی مشکلی نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

آب یخ بخور حس میکنی تکوناشو

من وقتی حرکت کگل انجام میدم تکون میخوره حتما، اونم امتحان کن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
این جور وقتا چی کار میکنی

سیب زمینی سرخ میکنم باسس معمولی میخورم جات خالی الانم دارم میخورم،یا بستنی شربت چیزای که تحریکش کنه،واسه من خیلی وقتا اتفاق میوفته تکون نمیخورده شده یک روزه کامل 2بار رفتم بیمارستان.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
اخه حتی تکونم نیست انگار تو شکمم جا به جا میشه

همون جابه جا شدن نشونه سلامتشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏